1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

poziom głośności

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fufu7k, Kwiecień 15, 2010.

  1. fufu7k

    fufu7k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kolegów graczy :) wczoraj przyszedł do mnie xboxik i wszystko jest git martwi mnie jedynie poziom hałasu jaki wydobywa z siebie konsola normalnie tragedia w dzień to idzie jakoś wytzymać zrobię poprostu głośniej grę i jest ok ale w nocy przeszkadza to dosyć kiedy nie chce przeszkadać innym domownikom. Moje pytanie brzmi czy to normalne? czy wasze konsole też chodzą niczym odkurzacze? jest z dwa-trzy razy głośniejsza od mojego komputera. Konsola jest to JASPER z MFR DATE 07-2009 na gwarancji nigdy nie rozbierany.

    mam jeszcze jedno pytanie zakupiłem oryginalną fifę do gry na xbox live czy jak dokupię dysk do xboxa i zainstaluję ją na dysku to będę mógł grać przez live'a? i niedostane bana?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Abarth

    Abarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak to normalne

    Nie dostaniesz bana, a jak kupisz dysk i zrzucisz fife na hdd to nie będzie Xbox hałasować (będzie chodził cicho jak w dashboardzie).
     
  4. fufu7k

    fufu7k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a masz miej więcej pojęcie ile zajmuje taka gra po władowaniu na dysk ? bo zastanawiam się jaki dysk kupić.. i ile zajmują demówki gier? also jak ktoś potrafi to niech mi wyjaśni w jaki sposób odbywa się autentykacja fify ponieważ w żadnym momencie nie kazali mi wpisywać cd keya ani nic takiego.. czyli jak zainstaluje grę na dysk będę mógł ją odsprzedać i cały czas cieszyć się grą online na xbox live?

    pozdrawiam Piotr
     
  5. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Polecam ci zakup dysku 60/120 bo 20gb to tylko 2 gry... gry zajmują ok 7gb a dema do 2gb... instalacja polega na tym że instaluję się grę na hdd i dzięki temu xbox chodzi ciszej, gry ładują się szybciej i napęd nie jest używany... jednak by odpalić grę z hdd płyta musi być w napędzie więc niestety nie możesz sprzedać fify :/
     
  6. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    Niestety ale nawet po instalacji gry na dysk Xbox będzie potrzebował płytę w napędzie.
    Gry na dysku zajmują ok 6GB jedna, na dysk 20GB da rade zainstalować tylko 2 gry, jest to stosunkowo mało dlatego polecam kupić min 60GB.
    @edit
    ktoś był szybszy :D
     
  7. scarab

    scarab Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Co do dysku -najbardziej opłaca się kupić obudowę i dysk WD250GB i samemu go sflashować żeby działał z xboxem, ewentualnie kupić już przerobiony :]
    Mimo, że zainstalujesz grę na hdd i tak będziesz musiał mieć w napędzie płytę -inaczej się nie uruchomi. Instalacja powoduje że x jest cichszy, gry szybciej się ładują i nie cierpi napęd, ale nadal płyta musi w nim być.
     
  8. Namito33Pl

    Namito33Pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Gry w napędzie potrzebuje tylko do odczytania klucza . Później jesli masz gre na dysku cd-room nie jest uzywany a gra działa z dysku .
     
Wczytywanie...

Poleć forum