1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Późne Włączanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adam1329, Marzec 18, 2011.

  1. adam1329

    adam1329 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam taki problem konsola włącza mi się dopiero po 37 sekundach co zrobić ?
    z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pomi123

    pomi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale możesz jaśniej napisać? Po 37 sekundach dopiero jest obraz czy w ogóle konsola zaczyna startować po takim czasie od wciśnięcia guzika?
     
  4. adam1329

    adam1329 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    po 37 sekundach pojawia się obraz
     
  5. adam1329

    adam1329 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    odłącz dysk ,odepnij pendriva ,wyciąg płytę z napędu ,odłacz kabelek sieciowy
    w menu wyłącz automatyczne logowanie do XBL i autostart gry z płyty
    wyłącz i włącz konsole i sprawdź...a później podłaczaj po kolei i sprawdzaj co ci spowalnia
     
  7. adam1329

    adam1329 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i nic ciągle to samo
     
  8. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    a TV / monitor właczasz wcześniej ??? z wybranym wejściem A/V do którego podpiety jest xbox ?
    a jaki czas chcesz uzyskac :p ?
    jaki masz TV/monitor moze tu jest problem ?
     
  9. adam1329

    adam1329 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a czym się różni [​IMG] od [​IMG]
     
  10. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Powiedz jaki masz monitor/tv i jakim kablem - bo może Ci dopiero po 37 sek. sygnał znajduje monitor
     
  11. adam1329

    adam1329 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam sony bravia kdl-22ex302 podłączony do konsoli kablem hdmi
     
  12. adam1329

    adam1329 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak podłącze kablem Composite to jest wszystko dobrze tylko że ekran ma słabą jakość
     
  13. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ja mam nieraz tak,że ładuje się ten okrągły znaczek na początku(czasem kilkanaście sec.),gdy wyłączę konsolę przyciskiem gdy jestem np.w marketplace czy w grze.
     
  14. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Może za późno przełączasz TV na sygnał HDMI :) Spróbuj na innym kablu HDMI
     
  15. adam1329

    adam1329 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale jak miałem kabel VGa to się też tak działo a jak podłączam composite to jest ok
     
  16. adam1329

    adam1329 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tylko że jest słaby ekran
     
  17. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jak masz możliwość sprawdź na innym TV.
     
  18. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    spróbuj zmienić rozdzielczość obrazu w ustawieniach xboxa
     
Wczytywanie...

Poleć forum