1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pppoe na radiówce. Pomocy

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bochun, Marzec 13, 2009.

  1. bochun

    bochun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    siemka mam radiówkę łącze się przez pppoe...mam stale IP i nie wiem jak skonfigurować neta by działał Xbox live:/ pomóżcie ...wyskakuje mi błąd MTU choć MTU mam 1392..dodam ze usługodawcą powiedział ze bez routera się raczej nie podlacze chyba ze ktoś zna sposób i mam napisać na forum. twierdzi ze pppoe jest inne w radiowce niż w Neostradzie..jestem z tego zielony wiec proszę o pomoc.. DODAM ZE GDY MIAŁEM ZWYKŁA SIEC BEZPRZEWODOWA ŁĄCZYŁEM SIĘ BEZ PROBLEMU:/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. viru

    viru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kup sobie roterboard z modułem wifi i z mikrotikiem na pokładzie, najlepsze rozwiązanie takiego problemu sam mam taki sprzęcik i działa bezproblemowo (wkońcu to linux) z siecią 5ghz z pppoe, chyba że nie poradzisz sobie z obsługą ;]
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    taki set bedzie go kosztowal z 400zł - bez przesady. zwylky router z obsluga pppoe wystarczy
     
  5. bochun

    bochun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A idzie jakoś bez routera ?
     
  6. viru

    viru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    raczej nie gdyby nie było tego pppoe można by podłączyć tylko taniego AP no ale muisimy się jeszcze logować więc router wymagany
     
  7. bochun

    bochun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    szkoda no ale to wszystko przez moja glupote:/ bo wszystko ładnie chodziło mam na myśli xbox live.... tylko slaby sygnał internetu był..facet przyjechał i mi pozmieniał i dupa:/
     
Wczytywanie...

Poleć forum