1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pppoe przez wifi na xone?

Temat na forum 'Xbox Live' rozpoczęty przez mati27, Styczeń 27, 2015.

  1. mati27

    mati27 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2014
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Po kablu to chyba była taka możliwość nawet w dashboardzie na x360 ale przez wifi? Klucz wep wpisuję do sieci a co dalej, gdzie wpisać nazwę użytkownika i hasło?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Raczej nigdzie, nie ma takiej opcji
     
  4. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    PPOE tylko po kablu , sprawdzałem u siebie nie działa ustawienia PPOE po wifi.
     
  5. mati27

    mati27 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2014
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak też sądziłem, dzięki chłopaki.
     
  6. V.V

    V.V Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    252
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Elbląg
    Router kup, skonfiguruj go pod PPoE i wtedy złap sieć przez xboxa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum