1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

prblem z odpaleniem gry po zmianie topology

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez memphisbleek, Luty 12, 2012.

  1. memphisbleek

    memphisbleek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam! mam problem otóż ściągnąłem neverdead i koa:reckoning. Gdy zmieniam topology data xbox backup creator'em wszystko idzie z godnie poradnikami zamieszczonymi na forum. Jednak gdy próbuje odpalić grę wyskakuje mi błąd, że płyta nie jest obsługiwana. Nie wiem co robie źle, proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a czemu robisz to backup creatorem??

    uzyj abgx 1.0.6
     
  4. memphisbleek

    memphisbleek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale to ja mam tylko przepuścić przez abgx'a, czy coś w ustawieniach pozmieniać itp?
     
  5. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Na forum jest poradnik z ustawieniami opcji Abgxa. Lub YT jak wolisz. Jeszcze zalezy czy masz LT.3.0 czy 2.0
     
  6. memphisbleek

    memphisbleek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no mam akurat LT.2.0. A czy ustawienia będą się różniły od tych na LT.3.0?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pod 3.0 tylko wersja 1.0.6 i autofix level 3
     
  8. memphisbleek

    memphisbleek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    macie może jakieś pomysły bo próbuje wszystkiego i nadal to samo:/....
     
  9. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    nie wrzucaj tego w abgxa w ogóle, a już w szczególności w nowego. powtarzam poraz enty LT 2.0 + ABGX 1.0.6 = FAIL. :) Ściągnij jeszcze raz obraz, nagraj go na płytę i włącz. Obrazy z XGD3 były już patchowane pod LT 2.0. ABGX je pat****e pod LT 3.0 i nie ruszy Ci nigdy jak tak dalej będziesz robił :)
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  11. memphisbleek

    memphisbleek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok ok spróbuje coś znaleźć nowego do wypalenia ale wcześniej już nagrywałem neverdead i koa reconing bez przepuszczania przez abgx,zmiany topology itd... i mi ciągle ten sam błąd wyskakiwał chociaż w opisie była napisana wersja oprogramowania lt.2.0. Czy to świadczy o tym, że jest błąd w opisie tych gier?
     
  12. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    daj linki do tych obrazów możesz mi wysłać na PW. Generalnie pacnij jakąś gierkę co na pewno jest XGD3 i działa pod LT 2.0 - np GOW3, albo DRIVER cokolwiek w tym stylu. A może ktoś już przepuścił te obrazy przez ABGX hm - jak mi nie pokażesz to Ci nie powiem :)
     
  13. memphisbleek

    memphisbleek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok wysłałem Ci na PW a mam jeszcze jedno pytanie. Czy gry po zmianie topology będą ważyły mniej niż 8gb?
     
Wczytywanie...

Poleć forum