1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prbolem Dantes Inferno :|

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez masoxlaso, Marzec 20, 2010.

  1. masoxlaso

    masoxlaso Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam problem wrzucam do konsoli Dantes Inferno (pirat;]) Mam Arcade napęd benqu...Przerobione ixtreme 1.6 :| I gdy wkładam te grę wyskakuje mi :

    " Aby można było zagrać w te grę, należy dokonać aktualizacji konsoli.Jeżeli nie dokonasz aktualizacji gra nie będzie możliwa."

    Oczywiście poprzedzam te grę włożeniem do konsoli płyty z Activate.iso ;)

    Ocb ? :mad::confused::confused::confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
  4. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Siemka, sorry za wpychanie się ale po co robić nowy temat. Gdzie można "założyć" costume dla Dantes'a, który odblokowuje się po przejściu gry???
     
  5. the-man

    the-man Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Aleś ciołek podłącz się do Xbox Live i sama się pobierze
     
  6. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Ale bez Xbox live
    Nie pisze, że trzeba ściągnąć przez xbox live
    Pisało : New Dante's Costume unlocked czy takie coś
     
  7. Pascal

    Pascal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów Wielkopolski
    Chyba przy wyborze nowej gry zapyta, który kostium wybierasz ale nie jestem pewien, bo nie grałem drugi raz. Wiem, że jak włączasz tryb The Gates of Hell to można wybrać.
     
  8. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Ok, spróbuję ;p
     
  9. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Wybor costume nowego masz przy posagu gdzie save'ujesz. Masz wybor albo save albo zmiana costume ale jest to mozliwe tylko po przejsciu gry i rozpoczeciu nowej :)
     
  10. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Ok, dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum