1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prbolem z Grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez masoxlaso, Marzec 13, 2010.

  1. masoxlaso

    masoxlaso Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam mały problem z grami mianowicie nagrywam je IMGBURNEM tak jak jest to opisane na forum...Wszystko przebiega idealnie gra się nagrywa muzyczka gra :D
    Ale kiedy wkładam ja do xboxa zacina się ;/ bardzo często tak jest z większośćia gier mam Arcade(Liteon) z 2008 roku :| Przerobione iXtreme 1.6
    Dlaczego tak się dzieje pomocy ! Nagrywam na VERBATIMACH :|
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. livingfear

    livingfear Guest

    tzn.
    gry działają tylko,że sie przycinają?
    z jaka predkoscia nagrywałeś?
     
  4. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    sprawdzasz przed nagraniem abgx'em?? Móże być zły obraz płyty
     
  5. Xbox_Gamer

    Xbox_Gamer Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    albo naped siada pomalu....
     
  6. Skillz

    Skillz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów - PL
    Ale wszystkie gry jakie nagrywałeś tak się tną czy od ostatniego czasu jakoś nie chce działać jak należy i jeszcze powiedz czy oryginały jeżeli masz jakieś też się tną?
     
  7. masoxlaso

    masoxlaso Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagrywałem 2,4 to mój drugi xbox, Te gry które musze botowac Activate iso zazwyczaj się tną i wystarczą 3 większe rysy i koniec grania :| przeczyść płytkę ściereczką...
    Orginały smigają bez problemu ;) Nie sprawdzałem tym abgx'em bo gdyby były złe to i tak by nie chodziły ;) mistrzu ;D
     
  8. masoxlaso

    masoxlaso Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. Skillz

    Skillz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów - PL
    No to chyba sam sobie odpowiedziałeś ...
     
  10. masoxlaso

    masoxlaso Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. Skillz

    Skillz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów - PL
    Koleś to nie rób active.iso tylko spat**** przed nagraniem i powinno być git..
    "dziękuję" się należy ;)
     
  12. masoxlaso

    masoxlaso Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Okej ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum