1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Premium a Elite

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jaskierr, Listopad 8, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Jaskierr

    Jaskierr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Czym dokładnie się róznia??
    chodzi mi o jakie akcesoria?
    No bo jak nie wiele to lepiej kupic taniej premium niz wydac na elite...
    A i czy w premium jest JASPER?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No wiec Premium juz nie jest produkowany (w produkcji zostaly Elite i Arcade), ale sa jeszcze do kupienia. Elite tym sie rozni od Premium, ze posiada wiekszy dysk 120gb (premium 60gb) i kiedys w zestawie byl kabel HDMI nie wiem jak teraz.

    Co do Jaspera to nazwa plyty glownej, jest najnowsza i ponoc najlepsza (mniej awaryjna, poprawiono chlodzenie itp.). Tak w Premium rowniez byly juz Jaspery.
     
  4. Jaskierr

    Jaskierr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    aha. A znacie jakiś sklep w lublinie gdzie tanio można by bylo kupic jeszcze premium. Albo elite. Bo w kilku sklepach widzialem że Arcade jest ponad 800zł ;o;o;o a z tego co wiem to juz elite za tyle mozna miec
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Elite nowe można mieć za 950zł a nie za 800....
     
  6. chmielek

    chmielek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Myślę że w empiku zobaczysz jeszcze premium. Ja osobiście mam premium jasper'a i jestem bardzo zadowolony :)
     
  7. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Chodzi Ci o audio adapter? nie ma już teraz chyba
     
  9. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
  10. a508386362

    a508386362 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Jezeli chodzi Ci o ten krotki to ja w Elite taki mialem, ten dlugi to HDMI i takze go posiadam z zestawu :)
     
  11. Frag

    Frag Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    W rtv euro agd jest elite z 2 grami (Pure i jakaś jeszcze) za 950 zł.
    Jeśli chodzi o tego typu sklepy to jest super okazja, jeśli u ciebie nie ma tego sklepu to pozostaje allegro.
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To było w dawnych Elite. Ja mam Jaspera nowego i nie było
     
  13. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum