1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Premium

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Najcok94, Czerwiec 4, 2010.

  1. Najcok94

    Najcok94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    Witam , pytanie na dzis (jestem zielony w te klocki wiec niebadzcie zbyt surowi) , a wiec " czy mozna do konsoli premium wklepac oprogramowanie LT 1.1 " ? Z góry dziekuje :D:shisha
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  4. nozo

    nozo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. Najcok94

    Najcok94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    a czy to jest drozsze ? :/
     
  6. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Pewnie tak :)
     
  7. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    To nie zależy od wersji konsoli, tylko od roku produkcji i napędu (tylko do Benq i Liteon'a można dać LT).
    Ale skoro teraz masz 1.61 to z wgraniem LT nie będzie problemu. A cena zależy od napędu, nie od przeróbki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum