1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prince of persia a język polski

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez losalbelos, Kwiecień 5, 2009.

  1. losalbelos

    losalbelos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Mam taki dość dziwny problem. Ściągnąłem nowego PoPa w zamyśle z językiem angielskim (nie wiedziałem, że jest dostępny w PL), ale po paru chwilach gry kiedy otrzymałem pierwszego acziwmenta trochę się zaskoczyłem bo był on po polsku. Na logikę oznacza to, że gra także powinna mieć język polski... Ale nigdzie nie znalazłem zmiany języka. I tu moje pytanie - gdzie w PoPie można zmienić język?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    acziki beda sie pojawialy w jezyku jaki masz ustawiony na region(nie miejsce rejestracji ale lokacja w ustawieniach konsoli)-oczywiscie wtedy gdy wlasnie dostepna jest np wersja pl gry:) to samo qmpel mial z fallouem 3,miesiac po premierze ang zaczely mu sie nagle polskie pojawiac
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    podaj jaki release sciagnies to ci powiem czy ma PL czy nie
     
  5. losalbelos

    losalbelos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Prince.Of.Persia.X360-Allstars

    Trochę dziwne żeby tłumaczyli osiagnięcia na inne języki podczas gdy gry nie . ale może tak być ;)
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    jesli gra wychodzi w PL to podczas updatu gry acziki zmienia na PL
     
  7. losalbelos

    losalbelos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Konsola nie jest podpięta do netu :p
     
  8. marwol

    marwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    angielska wersja gry zawiera polskie acziki. Koniec.
     
  9. macieksej

    macieksej Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Prince.Of.Persia.X360-Allstars

    Sory, że odkopuje. Ta wersja ma język polski?
     
Wczytywanie...

Poleć forum