1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

prince of persia arcade classic / skąd? :(

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez misiek564, Styczeń 28, 2009.

  1. misiek564

    misiek564 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    buszujac w zasobach internetu natknalem sie na o to takie linki :

    HTML:
    http://www.xboxzone.sk/Forums/viewtopic/t=1925/postdays=0/postorder=asc/start=0.html
    interesuje mnie to co w temacie ale linki juz padly wiec goraca prosba:

    ma ktos moze inne linki ?

    z gory dzieki :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Przecież to zwykły trial. Pełną wersję możesz ściągnąć tylko z XBL za MSP.
     
  4. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Pełna wersja gry Arcade mozna pobrac tylko z Xlive . A jezeli juz coś znalazłeś to było to demo
     
  5. misiek564

    misiek564 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ajaj
    a juz mialem nadzieje ;/
    orientuje sie ktos moze ile full zajmuje? mam tragiczne lacze
     
  6. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Taki problem wejść w Marketplace i samemu zobaczyć?
     
  7. braven

    braven Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Full zajmuje tyle samo co demo (demo i full to ten sam plik), ale musi być aktywowane przez XBL. To jest tak samo jak z programami shareware na PC WinZip, WinRAR itp.
     
  8. Luuunatyk

    Luuunatyk Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław. : )
    a ma moze ktos ten kod aby odblokowac pelna wersje tej gry ?
     
  9. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Kod ma tylko microsoft za 800MSP :D
     
  10. Luuunatyk

    Luuunatyk Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław. : )
    offtopic a te pointy mozna kupic w empiku ? albo innym sklepie w polsce ?
     
  11. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Można, ale na allegro szybciej i taniej.
     
Wczytywanie...

Poleć forum