1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prince of Persia PL Gamersuper

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Vookash, Styczeń 8, 2009.

  1. Vookash

    Vookash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    Dzisiaj pobrałem z xbox-sky Prince of Persia PL Gamersuper. Zapomniałem ją sprawdzić przed nagraniem i nie wiem czy ją wkładać w ogóle do Xa. ISO sprawdziłem po fakcie i xDVDMulleter oraz abgx360 nie mają w bazie informacji o tym release. Niby w xDVDMulleter są wszystkie ptaszki, abgx360 przpuścił a i jest Good Kreon RIP ale nie jestem pewny czy wsadzać grę do napędu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brouli

    Brouli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak wszystko pokazało że ok to wkładaj, good kreon rip więc nic sie nie stanie, a gdy nie będizesz podłączony online to nic nie może sie stać:)
     
  4. Vookash

    Vookash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    W xDVDMulleter wygląda to tak a w abgx360 tak.
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    xDVDMulleter nie ma w bazie nowszych releasow. jesli wszystkie ptaszki sa zaznaczone i jest ix compatybile i jest good kreo rip to graj smialo.
    Jak dostaniesz bana to przez pecha a nie przez ta gre :)
     
  6. Vookash

    Vookash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    Przez pecha czyli to losują jakoś czy co??
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    raz na rok jest fala banow i wtedy to ryzyk fizyk (ostatnio w listopadzie) poczytaj jest o tym teamt na forum
     
Wczytywanie...

Poleć forum