1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prince of persia pl nie po polsku ??

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez pawelino223, Styczeń 11, 2009.

  1. pawelino223

    pawelino223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdzieś w Dolnym Ślasku
    Witam
    kupiłem niedawno prince of persia niby po polsku mówił facet czy jest jakas opcja zmiany jezyka czy porostu mnie wrobił
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    a nie ma nic w opcjach czy cos? gdzie kupowałeś gre?
     
  4. szczyl7

    szczyl7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnów
    ustawienia regionalne w konsoli masz na polske ??
     
  5. pawelino223

    pawelino223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdzieś w Dolnym Ślasku
    Tak język i ustawienia regionalne po Polsku
     
  6. pawelino223

    pawelino223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdzieś w Dolnym Ślasku
    Grę kupy walem pirata żadna strata ale fajnie by było po polsku facet mówił ze jest to myślę sobie ze jakaś opcja
    Nie wszystkie opcje przeszukałem
     
  7. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Ekhm, polska wersja ma tylko język polski, nie zawiera innych języków. Gość cię wrobił.
     
  8. pawelino223

    pawelino223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdzieś w Dolnym Ślasku
    nie no tak myslalem bo kupilem tez gears of war 2 u tego samego goscia i byl po polsku nic trudno dzieki
     
  9. pawelino223

    pawelino223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdzieś w Dolnym Ślasku
    Ale to trochę dziwne ze archivmenty są po polsku
     
  10. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    I co z tego? Achievementy są po polsku, bo gra przyszykowany jest na Polski grunt. Tak samo jest z achievementami w Saints Row 2. Achievementy są po polsku, bo to przygotowywuje Microsoft, a dystrybutor w Polsce zajmuje się tylko i wyłącznie tłumaczeniem gry.
     
  11. pawelino223

    pawelino223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdzieś w Dolnym Ślasku
    tylko w wiekszosci grach co mam wystepuja Angielskie Achievementy i tak myslalem ze morze gra jest jednak po Polsku
     
Wczytywanie...

Poleć forum