1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prince of persia the forgotten sands problem drzwi-kraty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Coller22, Maj 30, 2013.

  1. Coller22

    Coller22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    472
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Konin
    Witam otóż zacząłem grać PoP: TFS i pomijając fakt strasznego zabugowania poziomów uznałem że da rade chyba jakoś przejść niestety pomyliłem się prawie pod sam koniec gry bo zdobyciu miecza dżinów czy jakoś tak, gra zrobiła mi niespodziankę i oczywiście zginąłem a punkt kontrolny został ustawiony w tak dupnym miejscu że drzwi/kraty powinny być otwarte a nie są i nie mogę grać dalej bo jestem uwięziony w korytarzu :/
    Miał już ktoś taki problem i rozwiązał go czy już lepiej odpuścić sobie i kasacja ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jak wiedziałeś ,że ta gra tak ma czemu se nie robiłeś kilka pointów w tył zapis? bo tak się cofasz i do skutku.
     
  4. Coller22

    Coller22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    472
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Konin
    Grałeś kiedyś w PoP TFS ? tam jeżeli dobrze widziałem jest ten zje*any auto zapis z góry od Ubi -.-
    On Wali save gdzieś gdzie ma to ustalone znajdziesz nowy to zastępuje, innego możliwość zapisu nie ma czyli do przodu cały czas...
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    tak skończyłem ją lubie serie:) i wszystkie mam zaliczone czekam na kolejnego:).
    To się robi tak co jakiś albo jak skończysz grać kopiujesz w dashu na pena albo inny dysk save i masz dwa . Jest tam coś takiego jak restart last checkpoint? jak nie to raczej nie zrobisz z tym nic....
     
  6. Coller22

    Coller22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    472
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Konin
    No właśnie wczytaj ostatni punkt kontrolny i nic dalej w tym samym miejscu już nawet przeszedłbym rozdział od początku by nie tracić postępu ;p
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Ja po graniu robiłem kopie save i grało jak coś się działo to od tego momentu, bo czytałem ,że są problemy z tą gra ale osobiście takich nie miałem. Może z powodu ,że żadko ginął.
     
Wczytywanie...

Poleć forum