1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prince of persia-wer. ANG czy da sie sciagnac nakladke PL z liva??

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez cubone666, Grudzień 27, 2008.

  1. cubone666

    cubone666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Siema mam wersje angielska Prince od persia i moje pytanie czy da sie to jakos zaktualizowac przez liva zeby miec polska wersje bo wiem ze taka wyszla ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Lol, nie. Jak ty sobie to wyobrażasz?
     
  4. Brouli

    Brouli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    napewno nie ma takiej opcji i pewnie nie będzie
     
  5. loopez

    loopez V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    DC
    xb to nie PC.
    nigdy nie wyszla, i nie wyjdzie "polonizacja" czy "patcz" ew "krak"
     
  6. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Szkoda, bo przydałoby mi się spolszczenie.
     
  7. Kabosh

    Kabosh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2008
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    to ściagnij albo kup polska wersje ;)
     
  8. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Chciałbym ale po co mi 2 te same gry? :] Angielski dobrze rozumiem więc jest OK.
     
  9. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    To nie wiem, może Ty masz jakiegoś innego x'a ale u mnie co chwilę wyskakuje okienko by ściągnąć patcha do większości gier.
     
  10. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    To są aktualizacje :p One usuwają np. błędy w grze itp.
     
  11. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    a ja kupilem angielskiego GOW a jezyk polski itak byl-PO SPATCHOWANIU WLASNIE-i co wy na to?
     
  12. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
  13. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Język PL był, ponieważ wersja, którą kupiłeś zawierała od początku nasz ojczysty jeżyk i żaden patch ci go nie dał.
     
  14. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    i tu sie mylisz-niemialem podpietego pod xbl,niemialem jezyczka pl,podlaczylem pod xbl,sciagnal sie patch i jak wlaczylem juz byl pl...wiec nie wiem ocb...


    GOW2
     
  15. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Jemu chodzi o to, że jest GoW2 PL odrazu przy zakupie, bez patchy ani aktualizacji.
     
  16. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ja przystaje przy swoim zdaniu, nie ma aktualizacji polonizacyjnych w konsoli x360. Gra była org czy kopia, jak kopia to podaj release.
     
  17. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    oryginal sprowadzony z zagranicy,na 100% niebylo wersji pl(chociaz niesprawdzalem po opcjach czy byla mozliwosc ustawienia) a po spatchowaniu od razu PL wskoczyl
     
  18. Kabosh

    Kabosh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2008
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    hehe ale to wersja kinowa jest, a pop ma cala polska sciezke przeciez plus napisy
     
  19. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Byc moze


    Zauwazcie ze neidlugo wyjdzie wersja PL F3...Wiec sila rzeczy 'nakladke' beda musieli zrobic dla polskich graczy;]
     
  20. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    Pewnie po podpięciu do Live'a zmieniły się ustawienia regionalne w twojej konsoli. Na 100% nie ma łatek polonizacyjnych do ŻADNEJ gry.
     
  21. baranina

    baranina Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to sprawdz sobie aktualizacje do fify 09 i sie zdziwisz bo jest tam "polisch comentary" do sciagniecia za darmo
     
Wczytywanie...

Poleć forum