1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prince of Persia zapomniane piaski, duży problem z "drzwiami"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Alixo, Lipiec 25, 2010.

  1. Alixo

    Alixo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pewien problem, gdy już wejde (chyba) po raz trzeci do tych takich "wodnych drzwi" to gadam z tym dżinem (z tą babką) to gdy kończy sie cut-scenka musze wyjść z powrotem tymi drzwiami, lecz jak w nie wchodze to nie przenosi mnie z powrotem tylko prince sie w nich "zacina" i stoi i nic nie robi, menu sie nie da wlaczyc bo sie cala gra scina, trzeba do interfejsu konsoli wyjść albo ją wyłączyć, w czym problem? Błagam o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wyczysc cache dysku, zobacz czy grajac z plyty jest tak samo (jesli masz gre na dysku)
     
  4. Alixo

    Alixo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy z dysku czy z płyty to jednakowo, ten sam problem, co do cache to zobacze :p
     
  5. Alixo

    Alixo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety czyszczenie nic nie dało ;/
     
  6. Bułka1992

    Bułka1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W tej grze zdarzają się jakieś błędy , jak pod koniec gry zginąłem to odrodziło mnie w jakimś zamkniętym pomieszczeniu z którego w żaden sposób nie szło się wydostać. Zacząłem grę od nowa i drugi raz się sytuacja już nie powtórzyła
     
  7. protaktyn

    protaktyn Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    223
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeżeli czyszczenie nic nie dało, pewnie masz porysowaną płytkę.
    Odwiedź serwis jakiś, który regeneruje płyty, albo wyślij do kogoś z allegro. [sklep]
     
  8. hondacr1989

    hondacr1989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Krew mnie zalewa skakałem po krukach na jakąs wyzyne load miałem spoko az nagle przerzuciło mnie to jakies innej alokacji gdzie były cztery siekiery i brama która sie nie otwiera i load daje i znowu mnie rzuca do tych siekier i tej zamkniętej bramy dodam ze wczesniej przez nią przechodziłem , błąd błąd błąd niewybaczalny i to juz przy samej koncówce gry i powiedzcie ze oryginały nie zawierają błędów eh kiedys mi sie tylko raz takie cos zdarzyło na ps2 w mortal kombat saholin monks gralismy z kumplem na dwoch i przeskoczylismy z jakis tron i tam sobie chodzililismy i nie dało sie wyskoczyc ,po dwóch godzinach chodzenia wyłączylismy playa. Szkoda eh
     
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Moze na xbox live jakis patch jest na to
     
Wczytywanie...

Poleć forum