1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prince of persia - zblokowałem się :)

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez INTseed, Marzec 27, 2009.

  1. INTseed

    INTseed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może ktoś wie jak przejść ten moment. Znając siebie to pewnie beznadziejnie prosty. Lokalizacja to Miasto światła - Wieża wojownika.
    Fotka z aparatu komórkowego:
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A nie możesz przeskoczyć na drugą stronę przy małej pomocy Eliki ;)
     
  4. joka013

    joka013 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2008
    Posty:
    273
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piła
    pewnie to miejsce masz jeszcze zablokowane, sprawdź na mapie inną lokację. albo jeśli masz odpowiednią ilość tych ziaren światła czy jak to sie nazywało to wróć do świątyni i odblokuj zieloną platformę (nie umiem inaczej tego nazwać) i wtedy pewnie tutaj będziesz mógł przejść
     
  5. m2gik

    m2gik Banned

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Haha, skok z pomocą Eliki wszystko załatwi :))
     
  6. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Też mi się wydaję, że powinien wystarczyć skok z pomocą Eliki ;)
     
  7. INTseed

    INTseed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszyscy którzy napisali że Ellika pomoże mają browara :) Nawet nie macie pojęcia co ja tam wyrabiałem :) Jednak gra warta każdej minuty spędzonej przyniej.
    A końcówka niesamowita.
    Temat do zamknięcia.
     
  8. jekkyl

    jekkyl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak sie skacze z pomoca eliki bo nie pamietam;/
     
  9. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Gierka jest świetna, 1250GS na koncie złapałem :)
    Tak trudno przycisnąć parę przycisków na padzie ?? Y z czego pamiętam.
     
  10. kzl

    kzl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ligota Dolna
    niech Cie Elika tam rzuci :p
     
  11. mati1103

    mati1103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to napewno y najpierw skocz a potem y naciśnij
     
Wczytywanie...

Poleć forum