1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prince Of Persia

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez XxAdriaNXx, Maj 30, 2010.

  1. XxAdriaNXx

    XxAdriaNXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam Was!!!!!!!!
    Mam problem,jak chcę grać w prince of persia zapomiane piaski,to pisze "wyczyść płytę miękką ścierką" Czy jakoś tak.czyściłem jak najlepiej i tak nie działa jest tylko lekko porysowana,ale tylko lekko:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Xbox ma bardzo czuły laser, oddasz do regeneracji za 5zetoszy i będzie działać.
     
  4. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    pirat czy oryginał?
     
  5. XxAdriaNXx

    XxAdriaNXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    spróbuj kilka(naście) razy wycierać i wkładać, zrestartuj klocka a jak to nie pomoże to wypal nową (verbatim)
     
  7. szajba19

    szajba19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ZG
    To przez złą płyte.Powinieneś nagrywać na Verbatimach ;)
     
  8. XxAdriaNXx

    XxAdriaNXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale Kumpel Nagrywał
     
  9. hools35

    hools35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kup lepsze płyty i będzie po problemie miałem to samo na mtecach nagrałem na verbatimce i wszystko chodzi.
     
  10. XxAdriaNXx

    XxAdriaNXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Spróbuje :)
    Tak WGL. Ile to kosztuje ta płyta verbatim
     
  11. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    u mnie 5 zł
     
  12. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    to zależy gdzie... najlepiej na allegro min 10sztuk to wychodzi około 4zł
    U mnie w sklepiku komputerowym chcieli 8 zł ;) Natomiast w MM nie widziałem w ogóle, a jakieś zwykłe DL kosztowały po 11zł .
    A najlepiej i tak kupić oryginał bo zawsze działa ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum