1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pro Evolution Soccer 13 jaki Dashboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tmks2, Listopad 2, 2012.

  1. tmks2

    tmks2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, posiadam konsolę z płytą jasper i dashboard 2.0.14719.0 i LT 3.0 ale planuję założyć RGH, chcę zagrać w PES13 i mam pytanie o aktualizację konsoli, nie chcę tego robić by sobie nie zamknąć drogi do RGH. Czy jest jakiś sposób na odpalenie PES13 na tym dashboard (z tego co widzę to jest ostatnia wersja dashboard by można założyć RGH). Bo z tego co doczytałem downgrade dashboard jest niemożliwy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Niestety PES13 wymaga nowszego dasha. Jeśli go wgrasz to nici z RGH. Więc zostaje ci zrobić RGH i dopiero update.
     
  4. tmks2

    tmks2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję za info, tak myślałem.
    Jak wygląda sprawa z RGH bo widzę że są różne wersje, którą najlepiej kupić?

    PS.
    Czy na LT3 mogę bez problemów grać w live? rozumiem że ryzyko zawsze jest ale czy aż tak wielkie?
     
  5. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak to którą wersję RGH kupić? :)
    Chyba chcesz oddać komuś konsolę do zrobienia RGH :)
    Ta osoba już sama będzie wiedziała jaką wersję ci założyć. Jeśli masz FATA to tylko RGH 2.0 ci zostaje.

    Co do LT+. Jeśli masz IHASA to można grać śmiało. U mnie każdy w okolicy gra od lat i nic.
     
  6. tmks2

    tmks2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z zainstalowaniem - przylutowaniem itd nie będę miał większego problemu jak znajdę dobry faq, nie takimi rzeczami się na co dzień zajmuję i posiadam też sprzęt lutowniczy jakich pewnie nie mają większość tunerów xboxów ;) tylko nie siedzę w temacie akurat xboxa. Muszę poszukać i dokształcić się w tej kwestii. Jak ktoś ma jakiś dobry-sprawdzony FAQ to był bym bardzo wdzięczny.
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Pro Evolution Soccer 13 jaki Dashboard

    jesli chcesz sam zrobic rgh to wyjdzie ci tyle co komuś byś dał albo i więcej, poprostu zakup potrzebnego sprzetu do jednej przerobki jest nieoplacalny i nie mowie tu o lutownicy. Więc lepiej zlecić to komuś kto sie tym zajmuje, jesli nie chcesz przerabiac na masowa skale...

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. tmks2

    tmks2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam czasu bawić się tym na masową skalę i koszty nie są też aż tak istotne, wolę zapłacić za sprzęt więcej niż za przeróbkę kogoś a zrobić to sam..
     
  9. METALOWYman

    METALOWYman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zwoleń
    Podobno na nowym LT można grać on line bez przypałów takich jak wcześniej :D
     
  10. rafcio363

    rafcio363 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    14719 na tym dashu chodzi PES13 bynajmniej u mnie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum