1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pro Evolution Soccer 2013 (2012) PAL.XBOX360-DAGGER

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Wrzesień 18, 2012.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28075
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Pro Evolution Soccer 2013 (2012) PAL.XBOX360-DAGGER

     
    17 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Dam znać czy napewno wersja ENG.
     
  4. kamileqKSP

    kamileqKSP Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    216
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jest ENG. Śmiga jak szalona :)

    Teraz trzeba przetestować jak ten PES się sprawuje :D
     
    1 osoba to lubi.
  5. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Taką wersje pobierałeś "Pro Evolution Soccer 2013 (2012) PAL.XBOX360-DAGGER" ? Żebym się nie wkopał :D:D Jestem mega fanem PES-a,co jak co jeżyk mi nie przeszkadza ale jak mam słuchać jakiegoś taliba za mikro to mnie trzęsie :D.
    Po co Ci ******* :D jDownloader + rapids i jedziesz :D
     
  6. kamileqKSP

    kamileqKSP Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    216
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. fossik92

    fossik92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A czy w PESa można grać przez neta na kopiach nie ma żadnych online passów ? Wiem ze jeszcze przed premiera teraz jest i nie bardzo grac online ale pytam ogólnie; )
     
  8. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Tak, pes jest bez online pass.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  9. lukasz27

    lukasz27 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazowieckie
    nagralem wersje Dagger na plyte platinum nagrywarka ihas weryfikacja 50% ImgBurn błąd o przetarciu szmatka.macie jakies dobre ustawienia zeby nagrac poprawnie na platinum lub verbatim.
    moje byly takie:
    -SMART BURN ON
    -FORCE HYPER TUNING ON
    -OVER SPEED WRITING OFF
    -ONLINE HYPER TUNING ON
    DVD+R DL Media-EEPROM DVD-ROM
    perform OPC Before Write OFF
    Verify Against Image File ON
    buffer size na 512 mb
    verify I PREDKOSC 2,4
     
  10. arekspeed

    arekspeed Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pokazalo mi sie ze wymagana aktualizacja mam to zrobic czy nie cofnie mi to przerobke panowie? sciagnalem i wypalilem idealnie tamta wersje pesa gre/ita
     
  11. florekp007

    florekp007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pytanie, gdy włożyłem płytę do napędu to spytało mnie o aktualizację, czy aktualizować ? Bo raz jak zaktualizowałem to musiałem od nowa przerabiać xbox-a
     
  12. arekspeed

    arekspeed Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    online zawsze mam OFF i platki wypalaja sie dobrze
     
  13. bielik075

    bielik075 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam!
    Posiadam konsolę Fat dash 15547 i lt 2.0. Ściągnąłem wersję Pro_Evolution_Soccer_2013-PAL-XBOX360-DAGGER-[tracker.BTARENA.or . I po użyciu IMGBUrn (turncate- posiadam zwykłąnagrywarkę) i zmarnowaniu 2 płyt gra po pokazaniu się loga KONAMI wywala błąd. Co to może być?

    Z góry dziękuję za pomoc.
     
  14. MarcinKa

    MarcinKa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żory
    Dograłem na płytę tą wersję, zwykła nagrywarką, gram z płyty, 4x zapis verbatim i wszystko chodzi. Wkurzł mnie fakt, że transfery nieaktualne. Trochę szkolny błąd, ale pewnie łatka wyjdzie na dniach, nie mniej jednak głupota.
     
  15. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    a jakie transfery konkretnie ci chodzi?
     
  16. lukasz27

    lukasz27 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazowieckie
    jakie ustawienia miales w imgburn zeby wypalic verbatim opc,bufor ??
     
  17. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Na ihas trzeba włączyć OPC i prędkość x4. Gra instaluje się w 100%
     
  18. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jak mi się zepsuła moja nagrywara ihas i nagram tą grę zwykłą nagrywarą i nie będę się podpinał na razie do neta to mam szansę na bana ?
    Dokładnie chodzi mi o to czy jak nagrywam grę xgd3 zwykłą nagrywarą to wtedy dostaje się za to jakąś flagę albo coś ?
    Bo ja ogólnie gram dużo online, a w te pro evo na razie bym sobie pograł offline tylko czy to będzie bezpieczne ?

    P.s bo jak kupię nową nagrywarę to wtedy bym sobie nagrał jeszcze raz już bezbłędnie (tylko na arzie nie ma hajsu :p )
     
  19. strike5

    strike5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema , jak mam xbox360 slima 250gb z lt2.0 soft 14719 bodajze . Juz od jakiegos czasu mam problem z grami np ghost recon wchodzi mi tylko do menu itd.

    Czy jest mozliwosc abym nagral jakos na plytke tego pesa i normalnie poleci ? jesli nie to ide jutro zrobic jtag/rgh i pogram w te gry z dysku bo juz brak sil na te loterie z plytkami
     
  20. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    i to jest najlepszy pomysl jesli nei grasz po necie rob RGH!! bedzie po problemie zaoszczedzisz na uwalonych plytach itd, zero problemow ja wrzucilme na dysk i gram od razu;')
     
  21. pegazus69

    pegazus69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dolaczam sie do pytan powyzej czy zagram na LT 2.0 dash 14719, tzn po aktualizacji z plyty pesa 2013 na wyzsza oczywiscie nie bede musial na nowo przerabiac xboxa po aktualizacji?
     
Wczytywanie...

Poleć forum