1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pro Evolution Soccer 2014 (2013) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Wrzesień 17, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28057
    Polubienia:
    3211
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Pro.Evolution.Soccer.2014.PAL.XBOX360-COMPLEX
    [​IMG][​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. luquepl

    luquepl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    skoro tu juz jest screen to nie trzeba samemu sprawdzac przez abgx? chodzi mi o to czy wszystkie wstawki z roznych zrodel o nazwie COMPLEX sa takie same zeby nie bylo ze w jednym cos nie hula
     
  4. 360sⓁim

    360sⓁim Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    93
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    gra dziala pod lt2.0 po zmianie topologi, stary dobry pes powrócił
     
  5. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    nagrane ihasem na verbatimie wszystko pięknie i ładnie!
    Nie przerażać się jak gra odpali się po francusku komentarz jak i napisy można zmienić na eng w ustawieniach
     
  6. kamil23

    kamil23 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    probował ktoś zwykła nagrywarką pod lt+3? działa?
     
  7. Wejw89

    Wejw89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Macian

    Macian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jędrzejów
    Potwierdzam, zwykła nagrywarka, LT3.0 i działa.
     
  9. cthulhu999

    cthulhu999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tez potwierdzam ze nagrane zwykla nagrywarka dziala , tyle ze tylko z plyty. Po zainstalowaniu na hdd po kilkunastu sek pojawia sie problem autoryzacji.
     
  10. Piteros1

    Piteros1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no mi dziala z plyty, a nie moge zainstalowac na hdd pisze zeby przetrzec szmataka, a nagrane ihasem na verbatimach
     
  11. Baqu

    Baqu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    57
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odpalałeś trickiem mp3 ?
     
    1 osoba to lubi.
  12. kamilradom1910R

    kamilradom1910R Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    149
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radom
    Czekać na weryfikacje na stronie Abgx czy mogę nagrywać ??
     
  13. pao77

    pao77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaką opcję lepiej wybrać jak nagrywam zwykła nagrywarką w imgburn overburn czy truncate?
    lt 2.0 mam.

    -=SETH=- // turncate
     
  14. pawels237

    pawels237 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!!!

    Posiadam Ihas 124 B.

    patch wgrany Esperanza [MBIPG101-R10-65]
    nagrane na Esperanza [MBIPG101-R10-65]

    Nagrało się w 100% ale staje przy 50% weryfikacji.

    screen

    [​IMG]
    ustawienia

    1. Smart Burn - ON
    2. Force Hyper Tuning - OFF
    3. Over Speed Writing - OFF
    4. Online Hyper Tuning - ON

    imgburn
    opc włączone
    book tape na liteon dvd-r dl media epprom dvd-rom
     
  15. Amaz

    Amaz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam,
    Mam problem, PESA wypaliłem jak wszystkie inne gry na verbatimkach. Wypaliła się normalnie. Uruchamiam ją i czarny ekran, wszelkie tricki próbowałem, ale nic nie pomaga.
    Mam LT2.0, nagrywałem ihasem sptachowanym. Jak ktoś wie, jak to naprawić, to proszę o kontakt lub napisanie w tym temacie :)

    Z góry dzięki za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum