1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pro Evolution Soccer 2014 - Data Pack

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Aisadi, Grudzień 30, 2013.

  1. Aisadi

    Aisadi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam :)

    Pobrałem wszystkie najnowsze DLC, czyli posiadam PES 2014 - 1.04...jednak potrzebuję dodatkowo Data Packa 2.0 aby zostały zaktualizowane składy, buty, stroje itd...

    Bardzo prosiłbym o linka, gdzie coś takiego mógłbym znaleźć (nie pogardzę też tutkiem jak takiego Data Packa przerzucić na konsolę, chyba że wygląda to tak samo jak w FIFIe, to nie będzie problemu)

    Z góry dziękuję za zainteresowanie tematem

    Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. GrzeLu7

    GrzeLu7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Data pack'ów na rynku nie widzę więc muszą być w grze (sklep).
     
  4. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Dołączam się do pytania. Jest możliwość pobrania Data Pack 2.0 przez PC'ta?
     
    1 osoba to lubi.
  5. Aisadi

    Aisadi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sam znalazłem coś takiego :

    Data Pack 2.0 i Patch 1.05 Xbox 360

    ...ale patrząc na komentarze, jestem sceptycznie nastawiony :/ ale jednak ściągam, dam znać jak poszło :)

    Tylko przydałoby się info, gdzie tego Data Packa wrzucić :O
     
  6. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Zobaczymy, zobaczymy...

    Tam jest napisane gdzie trzeba to wrzucić.
     
  7. Aisadi

    Aisadi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ...niestety :( Data Pack, dalej jest w wersji oryginalnej, żadnych zmian :(

    więc odświeżam temat i nadal poszukuję Data Packu 2.0 do PESa 2014 :)
     
  8. lukiwino

    lukiwino Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Również się pod tym pytaniem podpisuję, Menu zmiany zawodników działa koszmarnie! Wam też tak ścina?
    Mam nadzieję że w xboxie da się zmienić nazwy zespołów na prawidłowe (np North London na Arsenal) tak jak na PC
    Do tej pory grałem na PC ale czas się przerzucić na xboxa bo karta grafiki pierwszy raz nie daje rady i brakuje płynności:/
    Pozdrawiam
     
  9. Aisadi

    Aisadi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też :apologetic:

    ...a więc ponawiamy pytanie :) czy ktoś orientuje się czy jest jakaś możliwość wgrania Data Packa (DLC) do PESa 2014 (JTAG)

    Pozdro :)
     
  10. sowa180

    sowa180 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wiedeń
    1 osoba to lubi.
  11. Aisadi

    Aisadi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ...a mógłbyś jakoś w skrócie opisać co należy zrobić :)?
     
  12. sowa180

    sowa180 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wiedeń
    Pewnie. Dodam tylko, że mój klocek ma RGH i nie wiem jak to wygląda na konsoli bez chipa. Jeśliby coś nie działało tak jak trzeba, to proszę o info. Kombinowałem z tyloma plikami i tyle możliwości, że aż sam sie pogubiłem. Ale mam nadzieję, że w miarę wszystko objaśniłem:p

    1. Uruchomiłem grę z dysku i zapisałem pierwsze ustawienia.
    2. Z tej strony Browse pobrałem kolejno TU2, TU4 i TU5(wszystko pod PAL).
    3. Wgrałem TU2, TU4 i TU5 do folderu "Cache" na dysku twardym konsoli i uruchomiłem PES.
    4. Później dostosowałem pendrive 2GB w dashu.
    5. Pobrałem Data Pack 1.0 z tego opisu Data Pack 1.01 Xbox 360 i wgrałem Horizonem na skonfigurowanego wcześniej pendrive. Po czym z przygotowanego pendrive skopiowałem Data Pack 1.0 na dysk twardy konsoli.
    6. Uruchomiłem PES aby ustawienia się zapisały.
    7. Na pendrive FAT32 skopiowałem Data Pack 2.0 z tego opisu Data Pack 2.0 i Patch 1.05 Xbox 360. W FSD z folderu Content/0000000000000000/4B4E0856 usunąłem wszystkie pliki i skopiowałem tam trzy pliki Data Pack 2.0.
    8. Po uruchomieniu PES'a gra się zaktualizowała i w ustawieniach widnieje Patch ver. 1.04, Data Pack 2.0.
    9. Dodatkowo skopiowałem mod Daymosa z tego opisu Daymos Elite Pes 2014 OPTION FILE v2.3.

    Wszystko ładnie się prezentuje i jest duża różnica w tym co było na początku, a co jest teraz. Pozdr.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  13. Aisadi

    Aisadi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko ciekawe co w przypadku...gdy mam faktycznie RGH, tylko że konsolę podłączoną do neta i mam już pobrane wszystkie TU od 1 do 5 :O Dalej postępować wedle tego co napisałeś :)?
     
  14. sowa180

    sowa180 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wiedeń
    W takim razie sprawdz w folderze cache czy sa te pliki TU. Jesli tak, to mysle, ze wystarczy po kolei skopiowac data pack 1, wlaczyc PESa i sprawdzic czy go zaladowalo, a pozniej powtorzyc manewr z data pack 2.

    Wysłane z mojego SAMSUNG-SGH-I547 przy użyciu Tapatalka
     
  15. mateusz0295

    mateusz0295 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , mam problem z wgraniem ofa od Daymosa .. Przerabiam normalnie pendriva pod xboxem pozniej podmieniam pliki na pendrive po czym konsola nie rozpoznaje pendriva pod konsola i musze go znowu formatowac . Co robie nie tak ?
     
  16. sowa180

    sowa180 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wiedeń
    Dostosowałeś pendrive do rozmiaru 1GB?
    http://www.youtube.com/watch?v=gweLu-ipUK4
     
Wczytywanie...

Poleć forum