1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pro Evolution Soccer 2015 (2014) PAL.XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Listopad 12, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]


    RELEASE: Pro.Evolution.Soccer.2015.PAL.XBOX360-COMPLEX
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 360sⓁim

    360sⓁim Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    93
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    gra działa na lt.2.0,stadion Narodowy jest,ale Legii nie ma,menu jak dla mnie bardzo fajne,co do gry to sie narazie nie wypowiadam bo zagrałem dopiero jeden mecz
     
    1 osoba to lubi.
  4. aTeK

    aTeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    musisz sciągnąć DLC aby mieć Legię i kilka innych zespołów.
    poza tym DLC to aktualizacja składów, nowe twarze i kilka innych pierdół.

    8 New Pes 2015 Teams In PES 2015 Day One DLC - PES Patch


    ps. gra wymaga Online Pass do gry przez Internet ?

    pozdrawiam,
    Adam
     
    1 osoba to lubi.
  5. bbolek83

    bbolek83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. woju1985

    woju1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pod lt 3.0 komunikat dysk nierozpoznany, wogole abgx nie chce przepuscic pliku. Pomoze ktos??? Nowa typologia w abgx wgrana. Pomocyyyyyyy
     
  7. skawa90

    skawa90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy po włączeniu meczu wyświetlają Wam się składy itd ? bo u mnie po załączeniu meczu, są herby, komentatorzy gadają i od razu przełącza się do gry, tak jak w demku było, a nie ma tej oprawy z zawodnikami wychodzącymi na boisko, składami itd.

    macie też taki problem ?
     
  8. aTeK

    aTeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    z tego co kojarzę odprawy przed meczem nie ma w spotkaniach towarzystkich. W trybie LM wszystko jest ok.

    Na X1 oprawa występuje zawsze.

    pozdrawiam
    Adam
     
  9. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Potrzebny Online Pass do gry online, jak w poprzednich wersjach ??
     
  10. aTeK

    aTeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    nie wymaga.

    ale na lobby widziałem dzisiaj 7 osób :D

    pozdrawiam
    Adam
     
  11. mateoosz

    mateoosz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siema, otoz nagralem sobie pesa na plytke, wszystko bez problemu, ale gdy chcialem odpalic go w konsoli to przy probie uruchomienia gry wyskakuje mi komunikat ze gra potrzebuje aktualizacji konsoli zeby moc w nia grac, i teraz mam pytanie(jako ze nie ogarniam w ogole tych spraw z tymi dashami, przerobkami itp.) czy ta aktualizacja nie usunie mi przerobki? Z tego co wiem to przerobke mam LT 3.0, kosola byla przerabiana rok temu na wakacjach, i gosc w komisie mi powiedzial ze jest wgrany najnowszy dash i zadna gra nie usunie przerobki na tamten moment, ale czy teraz cos sie zmienilo?
     
  12. aTeK

    aTeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    nic się nie stanie. aktualizuj.

    pozdrawiam
    Adam
     
  13. mateoosz

    mateoosz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. Piteros1

    Piteros1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gra mi nie chce dzialac wlacza sie i momencie wybory jezyka/druzyny wyswietla sie czarny ekran i koniec muzyka leci w tle w abgx nie przechodzi weryfikacji wyskakuje cos z xex
     
  15. arek2211

    arek2211 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie czy udało się komuś uruchomić pes 2015 na lt 3.0 ? a jak tak to jakim sposobem to zrobić
     
  16. forebode

    forebode Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Da sie normalnie grac, ja akurat wypalilem wersje region free i chodzi pieknie offline i na xbl...

    Nagrywarke mam Sony Optiarc 5280S-CB-PLUS, chyba najlepsza do nagrywania gier pod x360, nie trzeba sie bawic w zadne Burnermax itd... Kopie w NeroCDSpeed maja rating 95-97/100, czyli bardzo dobrze. Akurat z PESem mialem troche problemu i zmarnowalem z 5 plytek przez error I/O. Rozwiazanie bylo bardzo proste, wystarczylo predkosc nagrywania ustawic na 4x i wlaczyc OPC. Tak na marginesie, uzywam Verbatimow MKM-001.
     
  17. qba123

    qba123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    302
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    też mam problem z odpaleniem na lt 3.0, przy próbie włączenia gry, za pierwszym razem wyskoczyło powiadomienie o dostępnej aktualizacji - pobrałem, gra uruchomiła się ponownie, ale jest cały czas czarny ekran
     
  18. bambuka

    bambuka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem grę i po włączeniu płyta się kręci i nagle wyskakuje błąd "Dysk jest nieprawidłowy". Co to może byc? Jakieś zabezpieczeni czy coś? Mam LT 3.0, nagrywane predkoscia 2,4.
     
  19. forebode

    forebode Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bambuka pokaz log z imgburn....

    No i rozumiem ze przerzuciles iso przez abgx?
     
  20. bambuka

    bambuka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  21. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Oczywiście tego patcha z aktualizacją składów i z legią nie da się wrzucić na lt3.0 ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum