1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pro Evolution Soccer 2017 (2016) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Wrzesień 9, 2016.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]



    RELEASE: Pro.Evolution.Soccer.2017.PAL.XBOX360-COMPLEX
     
    maciek4464 i nexus2k7 lubią to.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gliniasz

    Gliniasz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2016
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko ja nie moge tej gry uruchomić, czy każdy tak ma?
     
  4. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    308
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Tylko Ty...

    Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka
     
  5. Gliniasz

    Gliniasz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2016
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No pisze mi taki komunikat
    Topology data is blank, co on oznacza, wiesz może?
     
  6. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    308
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Nie ma dogranej topologi. Co to oznacza poszukaj na Forum.

    Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka
     
  7. 360sⓁim

    360sⓁim Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    93
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    u mnie na lt2.0 ,wszystko działa ,tylko ten skład polski ehhh :alkus:
     
  8. 2n3k

    2n3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    N-ów
    U mnie też nie działa. Nawet po aktualizacji.
     
  9. xb7ackjokerx

    xb7ackjokerx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja nie moge tej gry uruchomic ani fify 17 , po aktualizacji takze nie dziala fifa 14 . Pomocy?
     
Wczytywanie...

Poleć forum