1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pro_evolution_soccer_12_usa_xbox360

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez bonku866, Wrzesień 25, 2011.

  1. bonku866

    bonku866 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Narazie ntsc ale z tego co widzę nie wymaga xgd 3 :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nie znaczy że pal może być XGD3
     
  4. bonku866

    bonku866 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Wiem :) Ale zawsze jakiś promyk nadziei jest.
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wedlug mnie to nie ma znaczenia z news c4eva lt 2.0 będzie niedługo i złamali xgd3:)
     
  6. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Na moich torkach jeszcze nie ma, ale news ciekawy :)
     
  7. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    ...pojawiła się wersja PAL
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    i jest xgd2 zapomniałeś dodać
     
  9. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Bo nie wiedziałem:D
    a jaki dash??
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    2.0.13599.0 tego co usuwa przeróbke i wersja niestety wersja językowa fr ger
     
  11. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Spoko zaraz będzie eng:p
    ..a pytałem o dash bo znajomy ma 2.0.12625.0 i chciał żebym mu wypalił...
    ...no ale niestety ma lipę:D

    EDIT:
    ..a tak dla ścisłości to już ...13146... usuwał
     
  12. harywi

    harywi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam nie chcialem zaczynac nowego tematu ,a wiec dolacze sie do istniejacego.
    A mianowicie mam Xbox 360 z wgranym 1,6 extrem na laiteon-nie, nie mialem zadnych problemow z odpalaniem gier gdyz wszystkie patch-owalem do Wave 3 i wszystko smigalo, a do ostaniej wypalonej gry ....a mianowicie Pro Evolution Soccer 2012.
    Gre wypalilem , wkladam do konsoli a ona mi update-uje moja konsole i teraz za "chiny" nie da rady odpalic "kopii zapasowych".
    Macie jakas rade na to??
     
  13. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jeszcze raz sflashować na lt 1.91
     
  14. KoNDziO21

    KoNDziO21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    @harywi
    jakbyś przeczytał chociaż temat od początku to zauważyłbyś wpis gdzie jest napisane że aktualizacje 13146 i 13599 usuwają przeróbkę
     

Poleć forum