1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Próba podłączenia napędu przez usb, PYTANIA

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jose arkadio, Kwiecień 8, 2010.

  1. jose arkadio

    jose arkadio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Posiadam napęd Benq w którym już robiłem update oprogramowania podłączając go pod wejście sata w pececie, teraz siedzę przy laptopie bez mozliwości podłączenia napędu pod wewnętrzne złącze sata ale mam prześciówkę usb ata/sata bez problemu uzywam tego do podłączana dysków i napędów ale gdy próbuję podłączyć ten z xboxa nie wykrywam go żadnym programem instalowałem sterowniki via i szukałem różnych sposobów ale już nie mam siły pytam więc was czy ktokolwiek podłączał w ten sposób i z jakim efektem. Może macie jakieś pomysły co mógłbym dalej zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jose arkadio

    jose arkadio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nikt nie ma żadnych doświadczeń lub pomysłów? :confused:

    tematy odświeżamy co 24h - #nakoz
     
  4. livingfear

    livingfear Guest

    Edytuj posty a nie odswiezaj po 3 godzinach,bo bedzie warn.
    Ostatnie moje dzisiaj, tego typu ostrzeżenie bez kartek,kolejna taka sprawa i warn.
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nie da się taką przejściówką z flashować napędu ,tylko sata w PC !lub kontroler sata na pci
     
  6. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    A czy on napisał, że chce zrobić flash? Napisał, że flasha już ma. Może chce podłączyć napęd, żeby zczytać obraz z oryginalnej płyty i zrobić kopie? Teoretycznie powinno działać, a jak jest w praktyce nie sprawdzałem.
     
  7. venome

    venome Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
  8. aquacell

    aquacell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    dokładnie przeczytaj to dobry tutorial
     
Wczytywanie...

Poleć forum