1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Probe błąd Phat Key Failed ....

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez martin649, Październik 29, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Próbuje dzisiaj sczytać DvDkey z mojego Lite-ona.Podłączam wszystko jest OK,tylko z jednym małym ale na samym dole gdzie widnieje "Dvdkey" pisze "not found" i kluczyk się nie świeci.Czym to może być spowodowane?Niewiem co robię nie tak może mnie nakierujecie...Włączam konsole,włączam dopiero co ściągniętego JungleFlashera,właczam probe,naciskam phatkey,wyłączam probe i kabelek zasilający,dotykam probe mpx01,właczam zasilanie i nie długo po tym wyskakuje bład "phatkey failed".

    Proszę o Pomoc !!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Wykrywa Ci napęd "PLDG2S" wogóle w jf? A tak wogóle to po co wł konsole skoro masz usbprobe, napęd podpinasz sata do kompa, zasilanie do usbprobe i jedziesz:)
     
  4. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wszystko wykrywa tylko nie widzi DVDkey...
     
  5. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jak ma ci wykrywać klucz skoro go jeszcze nie wyciągnąłeś

    failed bo źle przykładasz, postaraj się dokładniej bądź użyj innej wersji jf`a
     
  7. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Przykladałem dokładnie i to wiele razy .A jaką wersję nowszą czy starszą ściągnąć?
     
  8. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    JungleFlasher.0.1.88.Beta(280)

    JungleFlasher.0.1.86.Beta(267)
     
  9. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Ja do wyciągania kucza poprzez PMT używam JF 1.84b (działa za każdym razem), a do wgrywania flasha JF 1.89b
     
  10. markas4354

    markas4354 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Chłopie, masz slima. Klucz z liteonów w slimach robi się inaczej. Znajdz odpowiedni temat
     
  12. DJTOMEKK

    DJTOMEKK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skoczów, Poland
    To masz slim wiec musisz nacisnac slim key
     
  13. markas4354

    markas4354 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    naciskam slim key i error cos tam
     
  14. adamhash

    adamhash Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. 33-300

    33-300 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2008
    Posty:
    418
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    33-300
    przydrap troszkę ten punkt bo jest utleniony od góry a przez natywne sata cykl powtórek jest wolniejszy i powinno działać
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum