1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Probe, flash

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez martysek3, Sierpień 11, 2012.

  1. martysek3

    martysek3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pytanie jak zrobić probe czytałem ten artykuł http://xboxforum.pl/artykuly-206/tutorial-pmt-hack-odczyt-klucza-z-wszystkich-liteonow-89475/ i z tego co zrozumiałem wystarczy odpowiednio zmodyfikować kabel zasilający czy potrzeba coś jeszcze ? Chcę rozciąć ten jeden kabel który jest zaznaczony wstawić tam włącznik i diodę a później go zlutować. Muszę zrobić aktualizację swojego flasha z lt 2.0 na lt 3.0 co będzie mi potrzebne oprócz probe i komputera z sata ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Jak masz klucz napędu to probe ci nie trzeba,ale pewnie nie masz:-D
    Lepiej na allo sobie kup, zasilaniem z konsoli możesz więcej strat mieć niż to warte jest

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  4. martysek3

    martysek3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak tylko takie probe wychodzi 46 zł z przesyłką a za tyle to może flasha mi ktoś zrobić. Chociaż pewnie elementy na to probe nie kosztują więcej niż 10 zł. Ma ktoś może schemat jakiegoś probe z zasilaniem usb ?
     
  5. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zrób probe z tego kabelka od zasilania napędu musisz tylko uważać gdy będziesz dokładał igle do mpx01 bo jeśli przyłożysz gdzie indzie uszkodzisz napęd.
    Możesz sobie zrobić dodatkowy przełącznik zamiast igły przylutujesz kabelek do mpx01 i przełączniki będziesz włączał i wyłączał w taki sposób nie będziesz musiał nic przykładać do mpx01 tylko przełącznikiem sobie to zrobisz .

    Sprawdź czy w JF widziany jest napęd .
     
  6. martysek3

    martysek3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Raczej zrobię igłą bez lutowania. Mam jeszcze pytanie co do napędu do nagrywania gier z tego co zrozumiałem trzeba wgrać do niego odpowiednie oprogramowanie aby nagrywać na odpowiednich płytach czyli wgrywam oprogramowanie dla pod verbatim i nie mogę nagrywać np na maxell. Bo do tej pory nagrywałem zawsze na maxell i mam ich jeszcze trochę i nie chcę aby się zmarnowały, w sumie nie są to takie złe płyty na 7 prób wypalenia 7 działa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum