1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Probem błędy coraz częstsze !!!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kacper9507, Styczeń 17, 2010.

  1. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Witam mam problem od pół roku męczę się z tym.W każdej mojej grze po jakimś czasie wyskakiwał błąd przeczyść miękką...:(zdarzało się to raz na miesiąc przy każdej grze (nagrywam na Verbatimach ),teraz zdarza się to co dziennie proszę o pomoc o co biega ? Aha nagrywam z prędkością 2,4 !
    Z GÓRY DZIĘKI ZA ODPOWIEDŹ
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    naped pada - trzeba wymienic.
     
  4. Bigggi

    Bigggi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    moze byc to wina napedu ktory juz sie troche zużył albo bledy nagrania plyty. Jezeli powtarza się to w danym momencie w tej samej grze kilka razy to znaczy ze gra jest zle nagrana, nie wazne czy nagrywana 2,4 czy nawet 8, lecz wazna jest jakosc nagrania i odczytania tego.
     
  5. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    xbox-a mam ponad 1 rok,a błędy się powtarzają w różnych momentach :( więc czy to na pewno napęd ? bo muszę wiedzieć.Co mam robić kupić nowy napęd ?
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ja obstawiam na naped bo sam mowisz ze teraz jest tak coraz czesciej.
     
  7. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    no bo tak jest niestety :( Lepiej nowy czy używany napęd kupić ? A samsung jest bardziej awaryjny od liteon ?
     
  8. Bigggi

    Bigggi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mysle ze Benq i Lite-ON to najlepsze wyjscie.
     
  9. NaPeK

    NaPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    341
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    a moze wina nagrywarki ... pewnie lg albo liteon
     
  10. liqid

    liqid Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    stawiam na naped. co do napedow nedne z lepszych to liteon'y u mnie w miescie mozna kupic z wymiana za 130-150zl nowke a raczej naped litka z przed mozliwosci flasha wdedy sie napedy wymienialo :)
     
  11. Zero

    Zero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a nie prościej sam laser wymienić? ja bym obstawiał że w tym jest problem
     
  12. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    uhhh to w końcu na co obstawiacie ?
     
  13. kusiu

    kusiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18

    A gdzie np. kupić laser do litka nówkę?:)
     
  14. Zero

    Zero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wiesz co musiał bym się w pracy kolegów z serwisu spytać gdzie oni zamawiają lasery ale wydaje mi się że nie powinno być jakiegoś większego problemu
     
  15. kusiu

    kusiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Daj więc proszę znać na pm jak co:)
     
  16. DarthJason

    DarthJason Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  17. Zero

    Zero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wiesz najlepiej jeszcze jakby ktoś znał model lasera z litka to wtedy można by odrazu sprawdzić konkretną cene oraz czy są na stanie.
     
  18. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tyle ze za cene lasera kupisz caly naped.
     
  19. Zero

    Zero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    to zależy ile kosztuje laser i ile rabatu ma firma w hurtowni. Poza tym tak naprawde jaką masz pewność że ten napęd co ci firma montuje jest nowy?
     
Wczytywanie...

Poleć forum