1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Probleem z kodem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez 65userow, Luty 14, 2010.

  1. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kupilem sobie 2100 MSP no i jak wpisuje to sie pokazuje bledny kod. Wczesniej aktywowalem golda na 3 miechy i poszlo bez problemow.

    Przepisywalem go na xboxie z 10 razy. Nie szlo wiec sprobowalem na xbox.com tez nie szlo. Nie wiem co mam juz robic.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. qpalzm

    qpalzm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pewnie robisz ten sam blad, co ja za pierwszym razem dodawania punktow. Kod na punkty wpisuje sie w opcji dodaj punkty, jak juz cos chcesz kupic, nie poprzez menu glowne i wymien kod, jak to jest ze zdrapkami na golda.
     
  4. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Ja wpisałem kod na 2100 MSP w "Wymień kod" i wszystko działało.

    Może masz konto US?
     
  5. qpalzm

    qpalzm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mnie nie dzialalo w wymien kod. Dziwne.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak punkty nie są na twoje konto:). Jeśli są na US załóż konto na US i tam dodaj punkty(dodatki będą ci działać na każdym profilu)
     
  7. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No to jakie wkoncu? Bo mam na usa a z kodem pocztowym to trudna troche robota.
     
  8. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    2100 MSP to kod europejski. Załóż konto np. na UK.
     
  9. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A ty masz? Jak tak to mozesz mi podac Wojewodztwo,kod pocztowy i miasto?
     
  10. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Ja zakładałem na xbox.com i nie przypominam sobie żebym podawał jakieś kody. Nawet jeśli, to wpisywałem byle co a i tak wszystko działało ;)
     
  11. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    Jak masz problem z adresem to otwórz sobie google maps znajdź np. Londyn i wypatrz jakąś ulicę i adres. Kod nie będzie potrzebny. Ja mam na Irlandię bo tu mieszkam a swojego kodu nie znam i nie podawałem.
     
  12. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie moge zmienić kraju poza US. Tylko województwo...
     
Wczytywanie...

Poleć forum