1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem 1vs 100

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez WiLkU, Listopad 26, 2009.

  1. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ostatnio chciałem zagrac w 1 vs.100 gdy wybierałem pobierz wystepowal blad ze "Pobieranie nie mogło zostac ukończone. Spróbuj ponownie później".O co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Yourek

    Yourek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    Mam to samo :( Chyba blokada regionalna
     
  4. Paatryk1

    Paatryk1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lublin
    Mam ten sam problem jest to związane z blokadą regionalną
     
  5. hypnos

    hypnos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    JO81SX
    Przed chwila przetestowalem laczenie z XBL poprzez VPN. Wszystko pieknie sie laczy, ale wchodzac do zakladki teleturnieju nie widze nic i dostaje po chwili komunikat, ze zawartosci "Primetime" nie mozna wyswetlic. Przelaczajac sie na polskie IP widze wszystko, ale pobierac nie moge.

    Ciekaw jestem czy komus udalo sie zagrac w tej edycji programu i czy wystarczy uzyc VPN do pobrania aplikacji czy tez za kazdym razem jak bedziemy chcieli pograc bedzie trzeba sie maskowac.
     
  6. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Próbował juz ktoś to sciągnąc VPN'em i później grać normalnie?
     
  7. hypnos

    hypnos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    JO81SX
    Mnie sie nie udalo mimo, ze VPN zestawia polaczenie elegancko.
     
  8. macmus

    macmus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja gralem tyle ze mam konto na US a tam rozgrywki zaczynaja sie sie 0:30 - 5 rano :p
     
  9. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale mieszkasz w Polsce? VPN'em dało rade?
     
  10. hypnos

    hypnos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    JO81SX
    Sukces panowie!
    Mozna spokojnie zagrac tylko trzeba na czas pobrania aplikacji zamaskowac sie odpowiednio. Z mala pomoca poradnika ponizej jest to mozliwe. Do samej gry juz nie trzeba kombinowac, mozna grac bez uzycia VPN'a.

    YouTube - OMINIĘCIE BLOKADY REGIONALNEJ XBOX [360] LIVE 1/3

    Wczesniej probowalem z darnowymi (trial) serwerami VPN i poleglem. Natomiast serwis Traffic encryption. Hide ip service. OpenVPN / DoubleVPN / PPtP VPN service. zdal egzamin na 6! Minusem moze byc fakt, ze jest platny.
     
  11. Neqiu

    Neqiu Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    UK
    ja moge grac
    ale ja mieszekam w angli wiec wiadmomo :D

    a o grze powiem po angielsku nawet calikiem fajna giera Achwiemny sa itp...
     
  12. lumpek933

    lumpek933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja uzywalem vpna tylko do sciagniecia pozniej gralem juz na polskim ip i nie bylo zadnego problemu gralem na wersji niemieckiej i angielskiej : )
     
  13. ckast

    ckast Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, przepraszam że odkopuje temat, ale czy jest możliwość wygrania jakichś punktów ms w tej grze,?? tzw.(z lokalizacji Polski)?? W razie czego blokada regionalna nie jest dla mnie problemem.
     
  14. bubble gum

    bubble gum Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy ta gra jeszcze istnieje?
     
  15. Tallkido

    Tallkido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York City
    nie juz nie itnieje
    szkoda bo fajna gierka :(
    1 achiva do 200 mi brakowalo
     
  16. pwn3r1337

    pwn3r1337 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wrocław
    a nie bedzie przypadkiem drugiej edycji?
     
Wczytywanie...

Poleć forum