1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem a aktualizacja PROSZE O POMOC !!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fragstein00, Kwiecień 4, 2013.

  1. fragstein00

    fragstein00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich z nadzieja ze ktos bedzie w stanie mi pomoc !!!!

    Mam stara przerobiona konsole xbox360 *chyba z 2005roku* Niedawno kupilem oryginalna gre PES2013 ktora podczas odpalania zaczyna robic aktualizacje konsoli i niestety po pewnym czsaie wyskakuje blad typu c 000 cos tam cos tam . Ze strony xboxa sciaglem najnowse oprogramowanie i za pomoca pendrive probowalem wgrac ale zawsze wyskakuje ten sam blad . Ja na dzein dzisiejszy mam dasha 2.0.12625.0 a dvd nawet nie wiem . Czy macie jakis pomysl o co moze chodzic ze aktualizacja nie chce sie zrobic

    DZieki za pomoc !!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Wgrywasz oryginalne FW w napęd, dokańczasz aktualkę i wgrywasz LT.
     
  4. fragstein00

    fragstein00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A w jak najprostszy sposób wgrac oryginalny fw do napędu ?? Da sie to zrobić bez rozmontowywania konsoli ?? Za pomocą pendriva ??? Dzieki
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli z pendriva nie możesz dokończyć to zostaje tylko rozebrać konsole wgrac oryg fw a później dokończenie aktualizacji następnie wygranie cfw.

    Wysyłane z mojego HTC Desire C za pomocą Tapatalk 2
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Oczywiście że się nie da bez rozbierania konsoli. Odpowiedni poradnik znajdziesz w dziale LT na forum. Jeżeli temat cię przerośnie to zanieś to komuś kto ogarnia.
     
  7. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    PES 2013 ma oryginalnie $systemupdate 15574, więc jak Ci sie wykrzaczył przy aktualce to musisz z pena wgrać ten sam (nowszy/starszy - nie)
    Jeśli miałeś LT to "skontaktuj się z konsultantem" od tego
     
  8. fragstein00

    fragstein00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    brak edycji posta

    Da sie to zrobić za pomocą laptopa ?? Chyba nie ;-/ może to być głupie pytanie ale czy jak robili mi przeróbke to wymienili mi cały cd rom ?? Bo mi sie cos Zdaje ze kiedyś miałem gdzieś jeszcze jeden ;-/

    I zalacZajac grę pes tez aktualizacji nie umie dokończyć pozyczylem dzisiaj nike kinect i tego nawet konsola nie umie ruszyć ;-/ konsola ma już 8 lat moZe nadchodzi jej czas ;-/


    Alert Nie pisz postów pod sobą do tego służy przycisk [​IMG] "Modyfikuj". [​IMG] #ESLORD

     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli wymieniony naped to nie zrobi juz aktualizacji na tym napędzie. Tylko serwis, tylko kto bedzie chcial rozbierac ftego zloma ?

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Lec z tym na serwis prawdobnie masz inny naped niz fabryczny. Trzeba wymienic na ten co powinen byc i pojdzie o ile konsola to przezyje. Lub ofw org powinen dzialac i na tym napedzie. Jak padnie odaj ja do muzeum:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum