1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem a okladkami xbox 360 rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dworzec, Kwiecień 23, 2013.

  1. dworzec

    dworzec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam wszystkich mam problem mam wgrane dc3 i gdy pobieze konsola okladke do tej gry to wylatuje komunikay gra zostala zaktualizowana do niepoprawnej wersji i koniec czy jest jakas mozliwosc aby byla widoczna w bibliotece gry xbox 360 okladka sciagnieta dc3 anie wywalalo owego komunikatu o nizgodnej wersji
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12072
    Polubienia:
    1066
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wykasuj pamięć fsd. Przez file menager nie ma takiego bledu?

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. filemon

    filemon Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola RGH ?
    Spróbuj w przeglądarce komputera wpisać ip konsoli (lewy dolny róg - po wciśnięciu prawej gałki). Wyświetli się okno FSD - Hasło i Login : f3http
    W game list odnajdujesz interesujący cię tytuł i w full box art wybierasz lokalizację okładki z dysku. Polecam pobierać z: covers.jqe360.com | Xbox 360 Covers Database.
     
  5. dworzec

    dworzec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam ponownie jestem jeszcze świeży tzn pobieram okładkę z tej strony internetowej na laptopa i później na konsole ? A gdzie znajduje się folder z okladkami

    Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    1 osoba to lubi.
  7. dworzec

    dworzec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sliczne dzieki problem rozwiazany:biggrin:
     
Wczytywanie...

Poleć forum