1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem abgx

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mafi20, Październik 29, 2012.

  1. mafi20

    mafi20 Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam mam oto taki problem jak przepuszczam plik iso z grą wyskakuje mi takie cos i jak nagrywam potem nie działa gra [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Odp: Problem abgx

    Abgx ustawiony wg poradnika ?

    Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
     
  4. mafi20

    mafi20 Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  6. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Masz najnowszą wersję abgx ? bo widzę że nie ! ściągnij najnowszy 1.0.6 i rozpozna tobie grę ! abgx360 - Download wszystko w temacie.


    czy Ty czytałeś to co napisałem?
    ze zrozumieniem ??
     
  7. Prisonbull

    Prisonbull Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tylu tu znawców zabrało głos, a wyraźnie jak na dłoni, że to stara wersja nie obsługująca XGD3...
     
  8. Meganz32

    Meganz32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Zainstaluj nową wersje abgx'a następnie skonfiguruj pod LT 3.0 według poradnika http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-134486/. Uważaj bo czasami jest tak że będzie pisał iż jest to wersja 1.0.2 ale nie masz się czym martwic :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum