1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem ac2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zetrov, Styczeń 6, 2010.

  1. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    witam, ja mam nastepujacy problem: na poczatku gra dziala normalnie ale jak przychodzi czas treningu w tym niebieskim nieograniczonym pomieszczeniu to nie mam tam podawanych zadnych polecen i moge tam biegac do us..... smierci za przeproszeniem i nic sie nie dzieje.czy to jakis blad w grze?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no tam powinna ci 'babka' mowic co masz robic , np jak biegac, jak przechodzic kolo ludzi zeby dzbanow nie gubili, jak atakowac itp.
     
  4. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    tylko wlasnie nic sie nie dzieje.inaczej bym nie pytal
     
  5. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Tu chodzi o ac2 a nie ac1. Jak to pirat to pewnie źle się płytka nagrała u mnie też trzeba chwile poczekać tak z minute i się odpala ale to tylko na początku później jest git .Gram z płyty bo mam arcade jak masz elite to spróbuj jeszcze na dysk nagrać.
     
  6. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    wlasnie mam elite i zainstalowalem na dysk co nie pomoglo. gre nagrywalem jak kazda inna.
     
  7. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no ale przeciez w dwojce tez jest tutorial poruszania itp.
     
  8. Kaktus92

    Kaktus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Tak jest, ale jako bobas świeżo po urodzinach:). Nie ma już takiego treningu jak w 1 w tym białym "świecie".
     
  9. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    to ktos ma pomysl co jest nie tak? nawet plytke wypalilem jeszcze raz ale to samo
     
  10. Kamil12175

    Kamil12175 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ac2 wypaliłeś na takiej samej płytce jak reszte gier?
     
  11. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    tak.verbatim dl plusy
     
Wczytywanie...

Poleć forum