1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem ACB

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Golin100, Grudzień 19, 2010.

  1. Golin100

    Golin100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Siema. Niedawno ściągnąłem ACB. Spaczowałem na Wave 3 i nagrałem na nośnik. Później po odpaleniu płyty w Xbox'sie Piszę, że nie można odczytać płyty. Nie wiem w czym problem polega ponieważ inne gry po spaczowaniu normalnie odpalały.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    AC: B ma zabezpieczenie AP 2.5.
    Jaki masz naped?
    I jaki iXtreme?
     
  4. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz zrobić 3dash, żeby zagrać w tą grę co nagrałeś.

    #3xdash:


    UPDATE KINECT ADVENTURES
    MediaFire


    UPDATE KINECT ANIMALS
    MediaFire

    1. Format pena na fat32
    2. Rozpakowujesz adventures i folder $SystemUpdate na pena
    3. Podpinasz pena do włączonej konsoli i powinno ci się pojawić czy chcesz zaktualizować
    4. Usuwasz z pena pliki w wsadzasz wypakowane $SystemUpdate z animalsów
    5. =3
    i gotowe [jeśli masz LT lub iXtreme 1.6[active.iso), jeśli nie patrzysz niżej]

    Jeżeli pat****esz gry na niższy wave musisz zainstalować wtedy jeszcze beta dash.

    2.0.12416.0 BETA
    MediaFire
     
  5. Golin100

    Golin100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    [​IMG]

    Jaki masz iXtreme

    Phillips to lite-on. Benq wyglada identycznie.
     
  7. Golin100

    Golin100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Philips ! Definitywnie !
     
  8. Golin100

    Golin100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    A jak sprawdzić iXtreme ?
    PS. Pamiętam że przerabiany był Listopada 2009r.
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  10. Golin100

    Golin100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Dobra Dzięki Janie. Miałbym jeszcze jedną prośbę. Znalazłbyś mi film albo poradę jak zainstalować iXtreme LT+ ? Byłbym Bardzo wdzięczny.
    Pozdrowienia.
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  12. Golin100

    Golin100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    OK dzięki za wszystko poszukam dalej.
     
  13. DzaceQ

    DzaceQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wszystko jest na forum! jak by co to pw
     
Wczytywanie...

Poleć forum