1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Aktualizacja 13604

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MaroShoter, Grudzień 24, 2011.

  1. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, właśnie aktualizowałem dasha z 13599 na 13604, lecz miałem za mało miejsca na dysku, wywaliło mi błąd i włożyłem pendrive, który miał posłużyć jako pamięć, lecz teraz nie mogę ponownie włączyć aktualizacji, bo w ustawieniach systemowych pisze że mam juz 604 a tak naprawdę niemam, bo nie miałem miejsca na tę aktualizację, co z tym zrobić? Proszę o pomoc. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podpowiedz mi jeszcze w którym miejscu mam wklepać tę kombinację klawiszy?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    z tego co pamietam to w pamieci masowej zobacz w dashu normalnie
     
  6. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zadziałało mi w pamięci masowej, ale nie usuneło mi tej aktualizacji... ;/
    Właśnie teraz zrobiłem przywracanie systemu do ustawień fabrycznych, lecz też nic to nie dało...
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Moze jednak sie zainstalowala
     
  8. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak na początku pisałem, miałem tak że przy włożonym pendrive (karta pamięci) battlefield 3 chciał aktualizację, teraz nie chce, ale COD MW2 dalej mi nie chce się włączyć, Tekken 6 to samo, płyta nie jest obsługiwana....
     
  9. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Podłącz dysk do konsoli, wgraj update 13604 na pendriva i spróbuj zaktualizować xboxa jeszcze raz.
     
  10. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Robiłem tę aktualizację ponownie na 2 pendrive, jeden który mi służył jako karta pamięci (mam tam savy itp), a drugi specjalnie sformatowałem na FAT32 i wgrałem na niego update'a, z płyty też nie rusza...
     
  11. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Czu aby na pewno dobrze wgrywasz folder z aktualizacją na pendriva?
    Wgrać musisz folder $SystemUpdate a nie plik *.rar

    A może wgrasz sobie od razu 14699?
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak płyta nie obsługiwana a masz 2.0 to wina obrazu. Łatwo sprawdzić czy masz zaktualizowany poprawnie dash - w ustawieniach masz podany taki jaki chciałeś i do tego masz avatary. Jeśli tak jest to wszystko ok.

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  13. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no faktycznie mam avatary , i w ustawieniach dash 13604, ale dalej płyty z COD MW2 nie uruchamia, tekken 6 to samo, czy jest możliwość żeby płyta przed nagraniem nie była przepuszczona przez abgx?, i u kolegi działała?
     
Wczytywanie...

Poleć forum