1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem battlefield 3(przepustka sieciowa,battlelog)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nidorion, Maj 6, 2012.

  1. Nidorion

    Nidorion Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,dzisiaj zakupilem gre battlefield 3 na xbox 360,i mam problemy z zagraniem multiplayer.Jak wchodze do gry do pisze ze nie mam swtorzonego konta EA(juz stworzylem taki sam email i haslo jak do xbox.com).Po pierwsze nie moge sie zalogowac do battlelog,po drugie niewiem gdzie mam wpisac kod przepustki sieciowej.Prosze o pomoc co mam zrobic zeby moc zagrac multiplayer,oczywiscie mam Xbox live
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Logujesz się na Xbox live.
    Odpalasz grę .
    Pobierasz aktualizacje .
    Wchodzisz w multiplayer.
    Akceptujesz regulamin.
    Wyskoczy okno z możliwością wpisania klucza i kupienia online pass za 800 microsoft points ty wybierasz tą pierwszą opcje .
    Żeby się zalogować na battlelog musisz najpierw wpisać klucz inaczej się nie zalogujesz.
     
  4. Nidorion

    Nidorion Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Po zalogowaniu sie do xbox live i po wejsciu do gry zadna aktualizacja mi sie niestety nie pojawia.
     
  5. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    jak kupiles uzywke od kogos na allegro lub od kumpla to zeby zagrac multi musisz kupic przepustke ktora kosztuke 800msp. a jak masz ze sklepu to powinna byc karteczka w pudelku z kodem.

    Sent from my X10i using Tapatalk
     
  6. Nidorion

    Nidorion Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    gre kupilem wczoraj w empiku i poprostu niewiem jak mam zagrac multi,bo po pierwsze niewiem gdzie wpisac przepustke a po drugie nie moge zalogowqc sie do battlelog prosze o szybka pomoc z gory dzieki
     
  7. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    I od wczoraj jeszcze tego nie udało Ci się zrobić? Nacisnij środkowy na padzie i poszukaj opcji "zrealizuj kod" wpisz go.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  8. Nidorion

    Nidorion Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli ze po wlaczeniu gry mam kliknac srodkowy i poszukac opcji zrealizuj kod tak?

    EDIT:

    tak btw siedzialem nad tym przez 3 godziny wczoraj :D wiec dzisiaj mysle ze z wasza pomoca uda mi sie to zrobic :)
     
  9. dommal4

    dommal4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pruszcz Gdański
    bez włączenia gry też da się zrealizować kod
     
  10. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dokładnie jak kolega wyżej napisał nie musisz mieć włączonej gry.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  11. Nidorion

    Nidorion Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to powiedzcie mi dokladnie jak,gdzie mam zrealizowac ten kod?

    EDIT:
    Moze ktos dokladnie wszytko napisac?-Dobrze, klikam srodkowy przycisk i co dalej zeby zrealizowac ten kod ? i po wpisaniu kodu co mam dalej zrobic ,zeby bez zadnych problemow zagrac w bf3 multiplayer?

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
  12. Nidorion

    Nidorion Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No,please pomozcie :)
     
  13. warone

    warone Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    1399
    Polubienia:
    324
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Belgia
    Wciskasz srodkowy przycisk pojawi sie menu idziesz w lewo i tam bedzie zrealizuj kod wpisujesz swoj kod wlanczasz gre tam logujesz sie do battlelog i grasz jezeli cos pominalem to sorry
     
  14. Nidorian

    Nidorian Banned

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobra wlasnie przyszedlem do domu zrobilem to co napisales i udalo mi sie aktywowac ta przepustke,ale nadal mam po prawej stronie w grze ze konto zostalo nie aktywowane i jak z telefonu probuje sie zalogwac do battlelog to ciagle wyskakuje mi zebym kupil battlefield 3-FAQ.Co mam zrobic zebym w koncu mogl zagrac w ta gre.... juz tyle probowalem i probuje ze glowa boli...a i jeszcze jedno jak wlaczam bf3 to poprawej stronie tam klikam zeby zalogowac sie do battlelog akceptuje 2 regulaminy o w 3 pojawia sie ze w nastepnych krokach bedziesz mogl stworzyc konto ea jak nie masz (ja mam) klikam akceptuje i nagle wyskakuje mi "polaczenie gracz jest zbyt mlody" wtf?!?!?
    nie ja juz naprawde niewiem co zrobic ,bo ja mam na swoim xboxie 2 konta xbox live jedno jest nieaktywne bo byli na 2 dni,i nam taki problem ze battlelog dziala mi na tym koncie na ktorym nie powinien nie rozymiem czemu,ale co powinienem zrobic?

    Dobra co mam zrobic,bo jak probuje wejsc do battlelog po uruchomieniu gry to pisze ze gracz jest zby mlody lol,o co tutaj chodzi a tak wogule ja mam powiazane konto z rodzicem bo jak kiedys zakladalem to musialem tak zrobic bo nie dalo sie tego ominac i poprostu podal swoj drugi email i to wszystko ale teraz pisze mi ze jestem zbyt mlody na bf3 i kurde niewiem co mam zrobic jak to zmienic chce sobie w koncu pograc kurde,,
     
  15. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ty na prawdę jesteś jakiś ograniczony. Jak ja bym chciał mieć takie problemy. Post pod postem zero jakiejkolwiek chęci poszukiwania w Google. Temat nadaje się do kosza.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  16. Radzio162

    Radzio162 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wejdź na xbox.com zaloguj się wejdź w zakładkę XBOX live rozwinie ci się lista wybierz z niej "pobierz kod" i tam wpisz kod który posiadasz powinno pomóż .
     
Wczytywanie...

Poleć forum