1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Battlefield 4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maciej Wodzyński, Grudzień 25, 2013.

  1. Maciej Wodzyński

    Maciej Wodzyński Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska Łódź
    Już chyba z 4 razy zawiesił mi BF4 konsole i skasował save z kampanii :uncomfortableness: To wina mojego Xbox'a czy raczej to po stronie twórców stoi wina?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dysku lub gry pobierz update z xl

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Maciej Wodzyński

    Maciej Wodzyński Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska Łódź
  5. lrdmaras

    lrdmaras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mi osobiście raz wywaliło save-a, ale myślę, że na moje życzenie.
    Proponuje z gry wychodzić do menu głównego gry, a dopiero później do menu konsoli i dopiero wyłączyć.

    Później było wszystko OK.


    Pozdrawiam!
     
  6. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Spoko kolego, mi dokladnie to samo zdążyło sie z 3 razy.
    Niewytrzymalem i wgralem save (jak chcesz to poszukaj) , jedno odpalenie misji i wszystko odblokowane, +750G pkt. :D

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  7. krasnoludek

    krasnoludek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powitać.
    Mały problemik ma z BF4 gdyż chcąc grać online pokazuje mi komunikat żeby użyć dysku online. Co robić...
     
  8. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Zmień na drugą płytę krasnoludek.

    Wysłane przy pomocy palcy.
     
  9. krasnoludek

    krasnoludek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rufus 282 podziękować za tak przydatną informację
     
  10. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Daj nick xbl to pogramy.

    Wysłane przy pomocy palcy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum