1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem BC2 EA Online

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dogg, Sierpień 22, 2010.

  1. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Siemka,
    mam taki problem z Bad Company 2: chcę dołączyć do mojego znajomego na XBL, klikam na "Dołącz do trwającej sesji", wszystko okej, aż tu nagle "Nie udało się połączyć z EA Online". Miał już ktoś tak? Dodam, że nie mam aktualizacji, bo nie mam dysku, a przy CoD 4 nie było takiego problemu, więc da się to jakoś "naprawić"? Ze zwykłym dołączaniem do meczów nie ma takiego problemu. Proszę o w miarę szybką odpowiedź.

    EDIT
    Nagłówek tego błędu to "Nie ma dostępnych gier", ludzie pomóżcie!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    może znajomy ma AKTUALIZACJE i gra na jakiejś mapie albo trybie ktory mozna kupic za pomocą POINTÓW :p
     
  4. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Grają na mapach i trybach, które są orginalnie w grze.
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Nie majac patcha nie podalczysz sie do kogoś kto go ma. I nie chodzi tu o mapki.
     
  6. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Aha, okej dzięki.

    EDIT
    Okej, przy rozpoczęciu pobierania podłączyłem Pen'a do USB i zmieniłem "Urządzenie pamięci masowej" na Pendrive'a. Pliki systemowe zajęły 512mb, a mnie zabrakło do pobrania... 0,23mb (mam Pen'a 1gb) ;D. No nic poszukam jakiegoś 2gb ;D Temat można zamknąć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum