1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem BC2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Madrid.energy2000, Styczeń 15, 2011.

  1. Madrid.energy2000

    Madrid.energy2000 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam gdy chce dołączyc do gry znajomego pisze mi że nie mozna połączyc z serwerem Ea ? i czemu niby tak sie dzieje ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    a normalnie możesz sie połączyć??
     
  4. Madrid.energy2000

    Madrid.energy2000 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale daje szybką gre i jakos mi sie łączy;/
     
  5. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    a masz otwarty NAT?? Nie wiem czy to bedzie ta przyczyna, ale mozna spróbować. A nie może Cię dołączyc tylko do jednej osoby?? Bo może to nie Twoja wina.
     
  6. Madrid.energy2000

    Madrid.energy2000 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Do 3 osob nie mogłem a moze po prostu mieli mapki ktorych ja nie mam ? ale pisało by bład z połączeniem z Ea?
     
  7. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    No możliwe, jeśli nie masz VIP-a to sprawa wyjaśniona. :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum