1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PROBLEM BLACK OPS... po aktualizacj

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez jung08, Lipiec 22, 2011.

  1. jung08

    jung08 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pszczyna
    Powiedzcie prosze czy dobrze przepuscilem go przez abgx ... konsola dalej wyswietla mi black opsa jako czarny ekran zrobilem aktualizacje przez gre transformers 3...co mam robić
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jung08

    jung08 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pszczyna
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  5. jung08

    jung08 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pszczyna
    LT+ a dashboard to chyba ten najnowszy bo po transformers 3
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    hmm prawdopodobnie musiał byś wprowadzić nowy ixtreme lt+ 1.9 i wtedy zadziała, jeżeli się mylę proszę o poprawkę
     
  7. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobrze piszesz. Problem polega na tym że BO ma ap 2.5 a abgx dograł patche działające tylko i wyłącznie z najnowszym lt+ 1.9. BO zadziała Ci na lt+ jak znajdziesz patche pod lt+.
     
Wczytywanie...

Poleć forum