1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem BlackOps 2

Temat na forum 'LINK' rozpoczęty przez MykPykPyk, Październik 27, 2013.

  1. MykPykPyk

    MykPykPyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak w temacie.Na system Link w pokojach widzę że jest po 20 osób + ale gdy już się połączę z tym pokojem to nie widać żadnych serwerów.
    Inne gry działają Diablo 3 , MW 3 tylko z Black Ops 2 jest taki problem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Spodniuszek

    Spodniuszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam to samo, tylko że jak pisze np że jest 20 osób to jak wejdę to widzi tylko parę osób zamiast tych 20. Pomoże ktoś?
     
  4. lukasz_cichon1

    lukasz_cichon1 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płoty

    A ja mam taki problem, że pokazuje mi serwery w system link, ale jak chcę dołączyć do któregoś to wyświetla się komunikat Error System link unable to join game session. Wiecie co robić?
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    porty odblokowane ? ping patch aktywny ? stery do avatara wgrane ?
     
  6. lukasz_cichon1

    lukasz_cichon1 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płoty
    Porty odblokowane, w teście pokazuje wszędzie PASS. Pingpatch włączony, ale z Avatarami nic nie grzebałem:) Może to wpłynąć na brak połączenia z sesją?
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    byly takie przypadki że bez sterów nie mozna było sie połączyć, widzisz w menu swojego awatara? czy tylko taką '' szarą postać ''

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. lukasz_cichon1

    lukasz_cichon1 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płoty
    Jest mój avatar widoczny, ale i tak nie mogę zaktualizować avatarów. Napisałem o tym w innym temacie.
     
  9. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    no to jak masz avatara to stery zainstalowane. Dashboard jaki ? a usługodawca nie blokuje portów ? dzwoniłeś?
     
  10. lukasz_cichon1

    lukasz_cichon1 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płoty
  11. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    przekieruj porty pojedynczo:
    TCP 3071 -> 3071
    TCP 3072 -> 3072
    UDP 3071 -> 3071
    UDP 3072 -> 3072

    jak nie podziała spróbuj na innej grze potem dzwoń do orange :)
     
  12. lukasz_cichon1

    lukasz_cichon1 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płoty
  13. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    też może blokować, włącz lub wyłącz upnp. Jak nie działa dzwon do orange

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  14. lukasz_cichon1

    lukasz_cichon1 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płoty
    Spróbuje na innej grze. Jak nie będzie działać to dam sobie już spokój. Za dużo nerwów. Mimo to dzięki za pomoc.

    @EDIT

    Nie wiem od czego to zależy. Nie mogę się wbić do kogoś do gry, ale jak sam stworzę grę to ludzie do mnie wchodzą do gry :/
     
  15. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    spróbuj wyłączyć zaporę (firewall) na routerze, jeżeli takie coś masz :)
     
  16. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    U mnie wyłączenie UPNP pomogło:)
     
  17. Kryzysord

    Kryzysord Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Odświeżam temat, problem kolegi który założył topic. Mam wszystko skonfigurowane, przykład z rana - wchodzę do pokoju gdzie jest rzekomo 4 osoby, czekam kilkanaście sekund na odświeżenie listy i widzę grę z tą czwórką. Wchodzę i gra 20 osób o_O Inne pokoje pokazuje puste. Przed wczoraj widziałem na stronie jqe360 że ktoś gra w DI Riptide, wchodzę pusto a na stronie widzę że jednak z moją obecnością jest nas dwóch. Zastanawiam się co z tym zrobić
     
Wczytywanie...

Poleć forum