1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem błąd 64

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mati010, Listopad 10, 2011.

  1. mati010

    mati010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    Witajcie, mam problem mianowicie dzisiaj u kolegi próbowaliśmy wgrać Lt'eka no i odczytaliśmy key'a (posiadam go) i wgraliśmy pierw update później próbowaliśmy wgrać tego lt'eka najnowszego no i błąd wyskoczył potem podłączyłem napęd do x'a i wyskoczył błąd E64 prosiłbym o pomoc. Czy da się to naprawić??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jak masz klucz to tak w jf albo dosflash
     
  4. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
  5. mati010

    mati010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    Tylko, że po tym zabiegu komputer u kolegi nie chciał coś widzieć napędu. A jak juz znajdzie to mam wgrać na nowo oprogramowanie LT'eka??
     
  6. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tak a slima masz czy fata??
     
  8. mati010

    mati010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    No dobra dzięki jak narazie spróbujemy jutro z kolegą mam nadzieję, że komputer znowu znajdzie go.
     
  9. mati010

    mati010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    fat
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    wgrajcie to LTPlus-025-v2.0 i bedzie hulac
     
  11. mati010

    mati010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    Ok a mam pytanie czy jest jakaś różnica bo my chyba z 3 razy pobierali klucz czy to teraz obojętne który wrzucimy ??
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    heh jest roznica bo powinien byc taki sam
     
  13. mati010

    mati010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    A mam jescze pytanko :p
    Ponieważ spodkaliśmy się jeszcze przed tym zajściem z tym:


     
  14. mati010

    mati010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    nikt nie wie zbytnio o co biega??
     
Wczytywanie...

Poleć forum