1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Call of Duty AW

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MichałDąbrowski11, Styczeń 24, 2015.

  1. MichałDąbrowski11

    MichałDąbrowski11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk, Poland
    Witam!
    Nie dawno pobrałem nowe call of duty na mojego slimk'a rgh. Jednak mam z tym duży problem :/
    Chciałem pobrac TU (title update) ale gdy wchodze w coda/manage title update/download TU to pisze tylko brak aktualizacji :( Gdy natomiast chce zagrac system link w coda wyswietla się wersion tu: 0 z 6. Nie wiem o co chodzi. Dodam że w starych codach grałem normalnie w system link.

    Proszę o szybką pomoc :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Popatrz na www.xbuc.net, porównaj media id tu z twoją grą i wrzuć do: hdd/content/16zer/title id cod:aw/000B0000/tutaj
     
  4. MichałDąbrowski11

    MichałDąbrowski11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk, Poland
    Już działa pobrałem inną wersje i przerobiłem na xex. Ale mam problem z dashboardem pomożesz?
     
  5. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Opisz nam problem a nie pytaj czy pomożemy ;)

    Wysłane z mojego HTC One max
     
  6. MichałDąbrowski11

    MichałDąbrowski11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk, Poland
    Chciałem se zainstalować nowego dasha 17150 ale kude nie moge znaleźć tego dasha na necie pod xebuild. Umiem tylko przez ten poradnik labamby aktualizować tylko nie moge znaleźć własnie dasha po xebuild'a :D
     
  7. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Polecam Ci program xebuild gui jest prosty w obsłudze i są wersję z 17150

    Wysłane z mojego HTC One max
     
Wczytywanie...

Poleć forum