1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem - Call of Duty Classic

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kubisoft, Listopad 6, 2010.

  1. kubisoft

    kubisoft Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jawor
    Witam!

    Mam problem ze zdrapką Call of Duty Classic (kupioną wraz z mw2 hardened edition we Włoszech), otóż kiedy go wpisuje przez xboxa i próbuje pobrać to pisze mi, że nie mogę go pobrać w obecnej lokalizacji (wpisuje go w Polsce), natomiast ostatnio wpadłem na pomysł żeby go wpisać na stronie xbox.com. Ku mojemu zdziwieniu zadziałało, czekałem aż się ściągnie i przy 99 % wyskoczył mi komunikat "Nie można pobrać: Call of Duty Classic"... Nie wiem co jest grane. Sprawdzałem w ustawieniach xboxa czy jest on na Dysku Twardym i jest tyle, że z dopiskiem "niekompletny"... Czy ktoś mógłby mi pomóc?
    Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blehehehe

    Blehehehe Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jest nie komplenty bo się do końca nie pobrało być może to jest wina połączenia xbl z xboxem usuń to co się zapisało na dysku wyłącz konsole potem włącz i ściągnij ponownie.
     
  4. kubisoft

    kubisoft Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jawor
    próbowałem zrobić to co napisałem i nie to nie dało :/ nie wiem, może to wina tego, że zdrapka była z Włoch... :/
     
  5. anchelutte

    anchelutte Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wina jest tego ze to jest blokada regionalna identycznie mialem z map packami do Call of Duty zatrzymywaly sie na 99% i koniec., tylko VPN Cie ratuje.
     
  6. kubisoft

    kubisoft Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jawor
    czyli tobie się udało sciągnąć tego map packa? Jesli tak to moglbys mi pomoc z tym VPN?
     
  7. anchelutte

    anchelutte Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. kubisoft

    kubisoft Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jawor
    w tym rzecz, ze nie chce isc na xbox live pl, bo chce zostac na Włochach bo dostaje od mamy zdrapki z kodami na xbl i nie wiem wlasnie czy one bede dzialac jak bede zarejestrowany na polske.... wiec nie chce... a tak poza tym to ominiecie blokady regionalnej jest nielegalne?
     
  9. anchelutte

    anchelutte Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Sciagniesz na polskie konto a na swoim bedziesz gral co to za roznica, a czy legalne To jest zmiana IP na kraj gdzie niema blokady ja nie widze w tym nic nie legalnego.
     
Wczytywanie...

Poleć forum