1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem clone cd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez morphi99, Luty 18, 2010.

  1. morphi99

    morphi99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam xboxa od kilku dni:
    Xbox 360 Elite, iXtreme lt
    Pobrałem z neta grę, przetestowałem programem abgx360 według opisu zamieszczonego tu i nie wyświetliło żadnego błędu. [​IMG]
    Nagrywałem płytę zgodnie z instrukcją. Gdzie popełniłem błąd ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hrd

    hrd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zależy jaki ci błąd wyskakuje i gdzie ;o?
     
  4. morphi99

    morphi99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Źle się wyraziłem, gra została nagrana ale xbox nie chce jej odczytać...
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  6. hrd

    hrd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na jakiej płycie nagrywałeś i jaką masz nagrywarkę?
     
  7. morphi99

    morphi99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płyta: Platinum
    Nagrywarka: LG

    Płyta to DVD+R DL, nagrywałem zgodnie z tą instrukcją, spróbowałem teraz też nagrać ten sam obraz przez isoburn zgodnie z instrukcją zamieszczoną na forum i nadal nic ;/
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    hmmm ... może więc nie masz ixtreme który obsługuje gry z wave3 ( od ix 1.51 wzwyż ) tylko masz ix 1.5 w dół a te obsługują gry z wave2 lub z wave 3 , 4, 5 ,6 ale po spaczowaniu do wave2 . Spróbuj spaczować tego "Fable 2" z wave3 do wave2 . Program do tego to : 360 waves patcher .

    @edit - aha i po paczowniu nie sprawdzaj obrazu w abgx360 tylko od razu nagrywaj !
     
  9. hrd

    hrd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przecież napisał że ma przeróbkę LT, kup sobie jedną płytę Verbatima za około 5+zł i spróboj wtedy clonem, jak nie zadziała a wszystko robisz tak jak w instrukcjach (prędkość nagrywania, plik .dvd itp.) to chyba wina nagrywarki
     
  10. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    Spoko, ja nagrywalem PLATINUM i poszly do kosza......jakas lipna partia chyba :/
     
  11. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    To że napisał ,że ma przeróbkę LT nie oznacza że ją faktycznie ma skoro ma konsolę parę dni więc może mieć inny IX . Poza tym przeróbka może być żle zrobiona i stąd problemy z odpaleniem gry .
     
  12. morphi99

    morphi99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem już rozwiązałem, nagrałem w ten sam sposób płytę na 2 nagrywarce (LiteON) i wszystko od miejsca działa, dzięki za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum