1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem cod bo

Temat na forum 'LINK' rozpoczęty przez larry270, Maj 2, 2015.

  1. larry270

    larry270 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam konsole przerobioną pod rgh i chce grać przez linka lecz na żadnym update nie chce się ona włączyć a bez update puste pokoje. Co zrobic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zmień wersje gry na inna
     
  4. larry270

    larry270 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na kazdej to samo (czarny ekran) tylko bez updateów sie normalnie włącza
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No to masz coś nie tak z tymi grami. Nie jest to normalny objaw
     
  6. larry270

    larry270 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko z black opsem tak jest. Na 'tu' nie chce sie włączyć
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Bez tu nie zagrasz racej, wszyscy na rgh mają najwyższy tu
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    wyczyść pamięć podręczną, zainstaluj aurore. FSD odkąd pamiętam, miał problemy z "uaktywnianiem" TU.
     
  9. mixLoLmix

    mixLoLmix Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sorka ze daje tu ale nigdzie niemogłem znaleśc POMOCY

    Witam, Mam problem z System Link od ok. 2 Tygodni.
    Wszystko zrobiłem ale nieznajduje mi serwerów oto Zdj:
    Mój Dash czy jak to sie nazywa jest najnowszy,
    Tu Najnowsze.
    A teraz oco chodzi gdy wchodze system link i klikam Join To nie szuka mi serwerów a na Guide jest mam tego złotego pada jak wybiore.

    zdj Pulpitu czy startu:
    http://zapodaj.net/8e1fdbcd1a1c5.png.html
    to Portów:
    zapodaj.net/04ca7bbec1e2d.png.html
    to Test:
    http://zapodaj.net/fee9452ae5da4.png.html\
    a tu jak ustawiłem porty:
    http://zapodaj.net/7b945fc07426e.png.html
     
  10. mixLoLmix

    mixLoLmix Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Teraz masz wszystko na PASS ale nie znajduje nadal
     
Wczytywanie...

Poleć forum