1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[PROBLEM]Darksiders + activate.iso

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Arkusz, Luty 13, 2010.

  1. Arkusz

    Arkusz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. mam problem z Darksiders, a mianowicie:
    FW updatowałem chyba w październiku, więc myślę, że mam ix.1.6, chciałem odpalić darksiders i tu jest problem:
    Wkładam płytkę, kręci się, wyskakuje to okienko w różnych językach, wyjmuję płytkę i wkładam swoją, ale nadal jest "otwórz DVD" - nie mam pojęcia dlaczego. Próbowałem już wszystkich kombinacji opisanych na forum - nie wlaczałem acivate, tylko czekałem aż się pokręci i wyjmowałem... nadal nic
    Proszę o pomoc - co mogę robić nie tak?
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    A sprawdziłeś obraz gry przed nagraniem w abgx360 ? Może obraz gry uszkodzony ? Lub błędy podczas nagrywania ?
     
  4. Arkusz

    Arkusz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Błędów przy nagrywaniu brak, obraz sprawdzony - z bcg ;)
     
  5. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    spróbuj z activateiso
     
  6. Arkusz

    Arkusz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmmm, nie rozumiem Twojego posta, przykro mi.
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    darksiders to wave 4
    ixtreme 1.6 obsługuje max wave 3
    musisz spatchowac na wave 3 lub uzyc activate.iso

    zajrzyj do działu iso
     
  8. trufel

    trufel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z internetu
    kolega pisal ze wrzucac najpierw jedna plytke a potem gre wiec active.iso chyba ma. sprawdz czy to jest pod twoj naped ten active
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    activate.iso jest tylko jeden na wszystkie napedy !!!!!!!!!!!!!!!
     
  10. trufel

    trufel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z internetu
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Activate.iso działa na iX 1.6 i iX 1.61
    Jest jeden na wszystkie napędy
     
  12. Arkusz

    Arkusz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no właśnie activate.iso nie działa - o to mi chodzi...
    Ostatnie wyjście, to chyba, że koleś mi wgrał 1.51... Jest jakaś gra, która wymaga 1.6 a nie chodzi pod 1.51?
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. maja87
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    674
  2. maja87
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    465

Poleć forum