1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem dashboard i karta pamięci.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PabloPresident, Listopad 27, 2010.

  1. PabloPresident

    PabloPresident Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam mały problem gdyż nie znam się na tej całej technologii . mam Xboxa arcade jasper (pamięć wbudowana + karta pamięci ) na karcie pamięci mam save'y i swój profil na którym mi zależy. Ostatnio zakupiłem dysk 120 GB i czekam aż mi przyjdzie. I tu powstaje pytanie czy mogę skopiować cały profil z karty pamięci na dysk? Czy będę musiał założyć nowy profil i poprostu pojedyńcze save'y skopiować.. Bo karte pamięci będę sprzedawać i musze ją potem sformatować. I tu pojawia się drugi problem. Moja konsola posiada przeróbkę Flash LT 1.1 i zapewne potrzebny jest dashboard zeby dało się instalować gry na dysku.. Jaki dashboard najlepiej pasuje do flasha Lt 1.1 ? i skąd go ściągnąć ?? .. (Bede bardzo wdzięczny za pomoc).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    z tego co czytalem od ktoregos tam dasha mozna instalowac gry najlepiej bedzie jak podlaczysz dysk i neta do konsoli poprostu sciagajac najnowszego dasha, a jesli chodzi o profil i savy wydaje mi sie ze bez problemu powinienes skopiowac to na dysk

    ps. po instalacji gry i tak musisz wkladac plyte do napedu jedyny sposob aby to obejsc to jtag, a przynajmniej tak mi sie wydaje
     
  4. PabloPresident

    PabloPresident Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wolałbym obejsc sie bez podłączania do internetu. Napewno się da sciągnąć z internetu i z pena zainstalować . Tylko skąd i jaki ten dashboard do LT 1.1
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    lt a dashboard to dwie osobne sprawy. Możesz mieć dasha z 2006 a LT będzie tak samo działał jak z najnowszym. Najlepiej napisz jaki masz teraz to ci powiemy co i jak
    Co do save i profilu - skopiujesz bez problemu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum